Follow us

J2US | Η μαντινάδα όλο νόημα του Μανώλη Κονταρού στη Δέσποινα Βανδή

H μαντινάδα που χόρεψε η Δέσποινα Βανδή και τραγούδησε όλο νόημα ο Μανώλης Κονταρός στο J2US.

MissBloom TEAM
Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης

Καλεσμένοι στο αποψινό live του J2US ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός. Οι καλλιτέχνες που εμφανίζονται μαζί εδώ και λίγο καιρό στο Lido βρέθηκαν στη σκηνή του εντυπωσιακού show μουσικής του Alpha και ξεσήκωσαν το κοινό και την επιτροπή.

Δεν έλειψαν όπως ήταν λογικό τα υπονοούμενα για τη Δέσποινα Βανδή που ήδη επισκέφτηκε τους έμπειρους καλλιτέχνες στο μαγαζί που εμφανίζονται την προηγούμενη εβδομάδα με τον Βασίλη Μπισμπίκη σε μια από τις κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα.

Την ώρα που ο Γιώργος Τσαλίκης μετά την εμφάνισή του προσκαλούσε τους συντελεστές της εκπομπής στο μαγαζί που εμφανίζονται, η Δέσποινα Βανδή έβηχε, με τον Νίκο Κοκλώνη να ρίχνει τα βέλη του στη διάσημη τραγουδίστρια και να λέει ότι εκείνη ήδη τους έχει επισκεφτεί και τη Δέσποινα Βανδή να γελάει.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του Μανώλη Κονταρού τη στιγμή που τραγουδούσε το "Δεν πετώ τη βέργα μου" που ήταν αφιέρωση από τον Νίκο Κοκλώνη, η Δέσποινα Βανδή χόρευε όρθια στο πλατό με τον Μανώλη Κονταρό να την κοιτά και να γελά.

Δες το βίντεο στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ