Follow us

Η απάντηση του Βασίλη Μπισμπίκη στον Μανώλη Κονταρό για τη μαντινάδα στη Δέσποινα Βανδή

Ο Μανώλης Κονταρός αφιέρωσε από τη σκηνή του ''J2US'' μια μαντινάδα όλο νόημα στη Δέσποινα Βανδή.

Βανδή Μπισμπίκης

Στο χθεσινό live show του ''J2US'' βρέθηκαν ο Γιώργος Τσαλίκης μαζί με τον Μανώλη Κονταρό, οι οποίοι ξεσήκωσαν το κοινό με τις επιτυχίες τους. Μάλιστα, ο Μανώλης Κονταρός αφιέρωσε από τη σκηνή μια μαντινάδα όλο νόημα στη Δέσποινα Βανδή.

"Ήθελα να κάτεχα ποιος σε έχει κερδισμένη! Όποιος φιλεί τα χείλη σου ζάχαρι πιπιλίζει και όποιος κοιμάται δίπλα σου, καθόλου δεν κοιμάται! Και όποιος κοιμάται δίπλα σου τον ύπνο λαχταρίζει" έλεγε, μεταξύ άλλων, η μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού στη Δέσποινα Βανδή, η οποία ανταπέδωσε με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Λίγες ώρες μετά, ο Βασίλης Μπισμπίκης απάντησε στην μαντινάδα με μία δική του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, στα Instastories ανέφερε: "Οι φίλοι δε λένε ευχαριστώ, οι φίλοι δε χρωστούνε, στα πάρε και τα δώσε τους ντεφτέρι δεν κρατούνε".

Η απάντηση του Βασίλη Μπισμπίκη στον Μανώλη Κονταρό για τη μαντινάδα στη Δέσποινα Βανδή

Υπενθυμίζεται, πως πριν από λίγες ημέρες η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης διασκέδασαν στο μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός, με τον Κρητικό καλλιτέχνη να ποζάρει μαζί τους και να τους χαρακτηρίζει ως "κουμπαράκια".

μπισμπικης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ