Follow us

Celebrity News | Η ενόχληση του Γιώργου Παπαγεωργίου για τις συζητήσεις γύρω από τον γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη & το ξέσπασμα του Μιχάλη Ρέππα

DWTS: Το ζευγάρι που βρέθηκε στην κορυφή στο όγδοο live, το ζευγάρι που αποχαιρέτησε το show & η αποκάλυψη του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου: "Πέρασα πολύ άσχημα μαζί του. Ήταν περίεργος, απόμακρος."

MissBloom TEAM
yupiii

DWTS | Ποιο ζευγάρι βρέθηκε στην κορυφή στο όγδοο live;

Celebrity News | Η ενόχληση του Γιώργου Παπαγεωργίου για τις συζητήσεις γύρω από τον γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη & το ξέσπασμα του Μιχάλη Ρέππα

Στις 21:00 ακριβώς το βράδυ της Κυριακής ξεκίνησε το όγδοο live του "Dancing with the Stars" μέσα από τη συχνότητα του Star. Για ακόμα μια Κυριακή το φαντασμαγορικό σόου χoρού με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά και στην παρουσίαση του backstage τον Λάμπρο Φισφή χάρισε όμορφες στιγμές γεμάτες λάμψη, μουσική, χορό και συναισθήματα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

DWTS | Αυτό το ζευγάρι αποχαιρέτησε το show

DWTS

Το όγδοο live του "Dancing with the Stars" τα είχε όλα. Μουσική, χορός, glitter, συναισθήματα γέμισαν για ένα ακόμα βράδυ της Κυριακής το παρκέ, τους τηλεθεατές και τους συμμετέχοντες του φιλανθρωπικού show χορού στο STAR.

Το τηλεοπτικό κοινό, εκτός από το να χορεύει και να διασκεδάζει, ψήφισε το αγαπημένο του ζευγάρι, που ήθελε να παραμείνει στο διαγωνισμό και μαζί με την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Το ξέσπασμα του Μιχάλη Ρέππα για τον Παύλο Χαϊκάλη: "Δεν καταλαβαίνω καν τι μου λέτε"

Παύλος Χαϊκάλης

Ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Χαμογέλα και πάλι" σχετικά με τους "Συμπέθερους από τα Τίρανα", αλλά και με ζητήματα που απασχόλησαν τη θεατρική και όχι μονο επικαιρότητα. Για την αποχώρηση του Άρη από την παράσταση "Ρινόκερος" που συζητήθηκε, ανέφερε: "Δεν έχω κάτι να σχολιάσω για τον Άρη Σερβετάλη. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις και τις αποφάσεις του. Συνεργάζομαι με ηθοποιούς που δεν έχουν εμβολιαστεί, δεν έχω θέμα".

Στη συνέχεια, σχολίασε την παραμομπή του Δημήτρη Λιγνάδη σε δίκη για 4 βιασμούς, λέγοντας: "Κανένας δεν ξέρει τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Λιγνάδη και κανένας δεν γνωρίζει αν αυτό για το οποίο κατηγορείται κάποιος είναι αλήθεια αν δεν τελεσιδικήσουν τα πράγματα. Είμαι πολύ επιφυλακτικός και δεν θέλω να σχολιάσω παραπάνω, δεδομένου ότι το πράγμα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Γιώργος Παπαγεωργίου | Η ενόχλησή του για τις συζητήσεις γύρω από τον γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στην Έρη Βαρδάκη για το περιοδικό ΒΗΜΑgazino. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα σχόλια που υπήρξαν για τον γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη ο οποίος αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης, αλλά και πρωτοσέλιδο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: "Πέρασα πολύ άσχημα μαζί του. Ήταν περίεργος, απόμακρος."

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος - Στέλλα Λιζάρδη

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος παραχώρησε μία συνέντευξη στη Μαρία Ηλιάκη για την εκπομπή "Τι λες τώρα". Ο δημοφιλής δημοσιογράφος μίλησε στην παρουσιάστρια για τα όμορφα αλλά και τα δύσκολα που έχει συναντήσει κατά τη διάρκεια της μεγάλης καριέρας του στο Hollywood.

Αρχικά, η τηλεόραση προέκυψε τυχαία στη ζωή του: "Από μικρός ήθελα να γίνω δημοσιογράφος και να ασχοληθώ με το σινεμά. Πιστεύω στην τύχη, όταν κάποιος ήρθε και μου είπε ότι με θέλουν επειδή γνώριζα από κινηματογράφο, δεν ήθελα να βγω μπροστά από την κάμερα, μου είπαν "θα το κάνεις"".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ