Follow us

Ασημίνα Ουστάλλι | Συγκλονίζει μετά τις δύο αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις στη μύτη της (vid)

"Μου βρήκαν φύσημα στον πνεύμονα" εξομολογείται η πρώην παίκτρια του MasterChef.

MissBloom TEAM
Ασημίνα Ουστάλλι

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε η Ασημίνα Ουστάλλι, αποκαλύπτοντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζει έπειτα από δύο αποτυχημένες επεμβάσεις στη μύτη.

Ειδικότερα και σύμφωνα με όσα εξομολογήθηκε η πρώην παίκτρια του MasterChef, υποβλήθηκε σε δύο πλαστικές επεμβάσεις το προηγούμενο καλοκαίρι, λόγω διαφράγματος. Ωστόσο και οι δύο ήταν ανεπιτυχείς και της δημιούργησαν σειρά προβλημάτων στην καθημερινότητά της.

Αναλυτικά, είπε:

"Έχω χάσει τουλάχιστον επτά κιλά, έχω αδυνατίσει αρκετά, ένας λόγος είναι ότι δούλευα πάρα πολύ αλλά ο κύριος λόγος είναι ότι έκανα δύο επεμβάσεις στη μύτη λόγω διαφράγματος. Δεν ντρέπομαι να το λέω! Με ταλαιπώρησε αρκετά γιατί το έχω κάνει δύο φορές και δεν πέτυχε και με ταλαιπώρησε πάρα πολύ όλο αυτό.

Το πρώτο χειρουργείο το έκανα τον Νοέμβριο, όταν είχαμε κλείσει για lockdown. Δεν πέτυχε, ούτε η πλαστική. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω ειδικά από το ένα ρουθούνι δεν έμπαινε καθόλου αέρας και αυτό με ζόριζε. Μπήκα ξανά μετά από τρεις μήνες για να ξανακάνω το χειρουργείο, ενώ κανονικά είναι λάθος όπως λένε οι γιατροί. Πρέπει να περάσει ένας χρόνος για να σε ξαναχειρουργήσει πάλι ο γιατρός. Φαίνεται κιόλας από τον τρόπο που μιλάω, ζορίζομαι" .

Θέλω απλά να βρω την υγειά μου. Το περασμένο καλοκαίρι μου δημιουργήθηκε πρόβλημα, δε μπορούσα να αναπνεύσω, πήγα σε παθολόγο και μου είπαν ότι έχω φύσημα στον πνεύμονα. Ενώ δεν το είχα ποτέ. Πήρα τρίμηνη κορτιζόνη. Νιώθω μόνιμα ένα πλάκωμα, δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια, παίρνω συνέχεια χάπια και αγωγές, επίσης με πιάνουν κρίσεις πανικού. Δεν ξέρω αν φαίνεται στην κάμερα, αλλά εδώ πέρα έχω λακουβάκια".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ