Follow us

Σίσσυ Χρηστίδου | Μας δείχνει τo δώρο του γιου της, Mike, στη γιαγιά του που νοσηλεύεται

Η φωτογραφία από το νοσοκομείο.

MissBloom TEAM
Σίσσυ Χρηστίδου NDP

Μια πολύ τρυφερή χειρονομία του μικρότερου γιου της, Μιχαήλ Άγγελου, θέλησε να μοιραστεί η Σίσσυ Χρηστίδου με τους διαδικτυακούς της ακολούθους μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια ανέβασε στα stories της ένα πλάνο από το νοσοκομείο όπου βρίσκεται με τη μητέρα της και μας έδειξε το αρκουδάκι που έστειλε ο μικρός στη γιαγιά του. Να θυμίσουμε ότι η μαμά της οικοδέσποινας του "Χαμογέλα και Πάλι", όπως έχει η ίδια ανακοινώσει προ ολίγων μηνών, αντιμετωπίζει ένα σοβαρό θέμα υγείας.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο χειμώνα διαγνώστηκε με λευχαιμία, κάτι που η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε μέσα από το κανάλι στο YouTube τον Ιούλιο.

Αυτούς τους μήνες λοιπόν η παρουσιάστρια ταξιδεύει συχνά στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να είναι στο πλευρό της, κάτι που έκανε και μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας της εκπομπής, την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου.

Έτσι, ανέβασε ένα story από το νοσοκομείο Παπανικολάου, στο οποίο μας δείχνει το χαριτωμένο αρκουδάκι που έστειλε ο Mike ως δώρο στη γιαγιά του. "Ο Bready πάντα βοηθά! Ευχαριστούμε Mike" έγραψε χαρακτηριστικά.

Σίσσυ Χρηστίδου | Μας δείχνει τo δώρο του γιου της, Mike, στη γιαγιά του που νοσηλεύεται

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ