Follow us

Ηλέκτρα Νιάρχου | Η "άγνωστη" μικρότερη αδερφή της Ευγενίας Νιάρχου, η ομοιότητά τους και το πάθος της για την ιππασία

Η μικρότερη της εφοπλιστικής οικογένειας σιγά σιγά μαθαίνει να απολαμβάνει τα προνόμια του στάτους της.

MissBloom TEAM
Ηλέκτρα Νιάρχου Splash News / Ideal Image

Με γνωστότερα μέλη από την ιστορική οικογένεια του Σταύρου Νιάρχου και της Ευγενίας Λιβανού να είναι σήμερα τα εγγόνια τους και πιο συγκεκριμένα ο νεότερος Σταύρος, η αδερφή του Ευγενία και ο μικρότερος Τεό, λίγοι γνωρίζουν πως υπάρχει ακόμα ένα μέλος, το λιγότερο προβεβλημένο.

Διαβάστε επίσης: Τίνα Λιβανού | H λαμπερή ζωή της Ελληνίδας "Grace Kelly", οι γάμοι με τον Ωνάση και τον Νιάρχο και το τραγικό τέλος

Ο λόγος για την 26χρονη Ηλέκτρα Νιάρχου, το τέταρτο παιδί του Φιλίππου Νιάρχου και της Victoria Guinness, που δεν απολαμβάνει με τον ίδιο τρόπο τα φώτα της δημοσιότητας, με τα οποία τα μεγαλύτερα αδέρφια της έχουν μάθει να ζουν. Έχοντας ως πάθος της, την ιππασία, όπως και η δεύτερη ξαδέρφη της, Αθηνά Ωνάση, η νεαρή κληρονόμος επικέντρωνε όλη της την προσοχή τα τελευταία χρόνια στο αγαπημένο της άθλημα, χωρίς να δίνει σημασία στις επιχειρήσεις της οικογένειάς της αλλά και στον χώρο της μόδας, με τον οποίο η αδερφή της Ευγενία είναι γνώριμη.

Ηλέκτρα Νιάρχου | Η "άγνωστη" μικρότερη αδερφή της Ευγενίας Νιάρχου, η ομοιότητά τους και το πάθος της για την ιππασία

Αντίθετα, μέχρι πρόσφατα ασχολιόταν αρκετά με τα αγαπημένα της άλογα, έχοντας κερδίσει σημαντικές διακρίσεις σε παγκόσμιους θεσμούς. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει ουκ ολίγες φορές με την πολύ καλή της φίλη, Charlotte Casiraghi, που έχει διακριθεί και εκείνη στο άθλημα της ιππασίας.

Charlotte Casiraghi - Ηλέκτρα Νιάρχου

Όπως ανέφεραν παλαιότερα δημοσιεύματα, η Ευγενία Νιάρχου είχε προσπαθήσει αρκετές φορές να τη δελεάσει ώστε να τη μυήσει στον κόσμο της μόδας, συνοδεύοντάς την σε διάφορες επιδείξεις μεγάλων οίκων, όμως η ίδια προτιμούσε να ασχολείται με το πάθος της και τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο.

Αυτό μέχρι τώρα, αφού η πρόσφατη εμφάνισή της στο πλευρό της αδερφής της στο πάρτι του Evangelo Bousis στο Λονδίνο, μας έδειξε πως η νεαρή Νιάρχου συνάντησε επιτέλους το πεπρωμένο της. Ντυμένη με '70s δημιουργία Dundas, όπως άρμοζε το dresscode, η Ηλέκτρα Νιάρχου φαίνεται πως έχει μία λαμπρή πορεία μπροστά της, ενώ η ομοιότητα με την αδερφή της είναι αδιαμφισβήτητη.

Ηλέκτρα Νιάρχου, Ευγενία Νιάρχου, Evangelo Bousis

Στις αρχές του 2020, την είχαμε δει ξανά με τη μεγάλη της αδερφή, στον γάμο του Σταύρου Νιάρχου με τη Dasha Zhukova, όπου έδειξε για πρώτη φορά πως απολαμβάνει τα προνόμια της θέσης της, κάνοντας μία έξτρα stylish εμφάνιση.

Ευγενία Νιάρχου - Ηλέκτρα Νιάρχου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ