Follow us

Τάνια Τρύπη | Υιοθέτησε το κουτάβι που είχε κακοποιηθεί και βιαστεί στην Αλεξανδρούπολη

Το 4,5 μηνών σκυλάκι που είχε κακοποιηθεί επανειλημμένα, υιοθετήθηκε από τη ζωόφιλη ηθοποιό.

MissBloom TEAM
Τάνια Τρύπη @AngelsGarden

Σε ασφαλή πλέον χέρια βρίσκεται το 4,5 μηνών σκυλάκι, η Αλέξα, η οποία υιοθετήθηκε από την Τάνια Τρύπη. Πρόκειται για το κουτάβι που βρέθηκε κακοποιημένο στην Αλεξανδρούπολη στις 12 Νοεμβρίου, μετά από βιασμούς που είχε υποστεί κατά συρροή.

Παρόλο που ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος δεν έχει βρεθεί, το σκυλάκι είναι πλέον πολύ καλύτερα, ξεκινώντας τη νέα του ζωή στην αγκαλιά της γνωστής ζωόφιλης ηθοποιού.

Loading...

Η σελίδα @adespotoulia_xanthis κοινοποίησε μερικές φωτογραφίες της Τάνιας Τρύπη με την σκυλίτσα της, την οποία και ονόμασε Αγάπη, γνωστοποιώντας και τα ευχάριστα νέα.

Στις 12 Νοεμβρίου βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη ένα κακοποιημένο θηλυκό κουτάβι 4,5 μηνών που από τις πρώτες ιατρικές γνωματεύσεις διαπιστώθηκε ότι είχε κακοποιηθεί και βιαστεί παρά φύση και κατά φύση επανειλημμένα
Παρά την προσφυγή στην αστυνομία και την επικήρυξη με 3,000 ευρώ σε όποιον δώσει ανώνυμα πληροφορίες, κάνεις δεν βοήθησε για να βρεθεί ο δράστης που κακοποίησε με τέτοιον βάναυσο τρόπο την μικρή Αλέξα (Πήρε το προσωρινό αυτό όνομα λόγω ότι βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη).

Η γνώστη ηθοποιός Τάνια Τρύπη ευαισθητοποιημένη σε φιλοζωικά θέματα βλέποντας τις αναρτήσεις μας στο social media , που απεγνωσμένα ψάχναμε να βρούμε τον δράστη επικοινώνησε μαζί μας και με δικά της έξοδα αποφάσισε να υιοθετήσει την μικρή "Αλέξα” για να της χαρίσει μια ανέμελη ζωή γεμάτη αγάπη.

"Αγάπη” θα είναι και το νέο όνομα της μικρής σκυλίτσας που πλέον χάρη στην Τάνια Τρύπη είμαστε σίγουροι ότι με τον καιρό θα ξεχάσει την φρίκη που γνώρισε από έναν "συνάνθρωπο" μας. Δράστες τέτοιων αποτρόπαιων περιστατικών δυστυχώς αν δεν τιμωρηθούν είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα επαναλάβουν το έγκλημα τους και σε άλλα άτυχα ζώα, αλλά πολύ πιθανόν και σε συνάνθρωπους μας.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ