Follow us

Bennifer | Οι καλύτερες εμφανίσεις του πιο πολυσυζητημένου ζευγαριού το 2021

Οι Jennifer Lopez και Ben Affleck αναζωπυρώνουν το ειδύλλιο τους και εμείς στο παρουσιάζουμε μέσα από τις καλύτερες εμφανίσεις τους.

Bennifer | Οι καλύτερες εμφανίσεις του πιο πολυσυζητημένου ζευγαριού το 2021 Splash/Ideal Images

Αν δεν το έχεις παρατηρήσει ακόμα όλα τα μεγάλα trends από τη δεκαετία του 2000 έχουν επιστρέψει. Από την urban αισθητική, στα εκκεντρικά ρούχα, τις baguette τσάντες και τα μικρά γυαλιά με τους έγχρωμους φακούς, όλα επιστρέφουν δυναμικά. Ανάμεσα τους και το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι των τελευταίων δύο δεκαετίων, οι Bennifer. Ο ηθοποιός Ben Affleck και η τραγουδίστρια Jennifer Lopez είναι και πάλι μαζί και αναζωπυρώνουν τον έρωτα τους μετά από σχεδόν 17 χρόνια. Είναι από τα ζευγάρια, που σε κάνουν να πιστεύεις στον πραγματικό έρωτα και το σωστό timing. Τι και αν ήταν αρραβωνιασμένοι, δεν ήταν ακόμη έτοιμοι να ζήσουν τον έρωτα τους.

Loading...

Πώς ξεκίνησαν οι Bennifer;

Το 2002 η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck πρωταγωνιστούν στην ίδια ταινία, η οποία φέρει τον τίτλο ''Gigli'' -μην σε επηρεάζει και πολύ αν δεν την ξέρεις, ούτως ή άλλως δεν πήγε καθόλου καλά. Από τις σκηνές της ταινίας, παρ' όλα αυτά, φάνηκε πως ο ένας βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του άλλου και ένα δυνατό, παθιασμένο ειδύλλιο γεννήθηκε στα γυρίσματα. Οι φήμες βγήκαν αληθινές και οι δύο του άρχισαν να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις και τρυφερές εκδηλώσεις. Οι εμφανίσεις τους, άλλωστε, από τα red carpets εκείνης της δεκαετίας σήμερα θεωρούνται iconic, ενώ πολλές αντιγράφονται κατά τη διάρκεια του Halloween.

Η έλξη τους ήταν τόσο μεγάλη, που δεν άργησε να έρθει και η πρόταση γάμου, η οποία κατά τα λεγόμενα της Jennifer Lopez ήταν ''παραδοσιακή αλλά με ένα φαντασμαγορικό τρόπο, όπως μόνο εκείνος θα μπορούσε να το κάνει''. Λίγο καιρό μετά, βλέπουμε τον Ben Affleck να πρωταγωνιστεί στο πλέον εμβληματικό video clip του hit single της JLo, ''Jenny from the Block'', στο οποίο μάλιστα κάνουν μια μικρή αναφορά στις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν λόγω της μεγάλης δημόσιας προβολής της σχέσης τους. Η αλήθεια είναι πως κάθε στιγμή τους απαθανατιζόταν από τους paparazzi.

Loading...

Σχεδόν ένα χρόνο μετά, όμως, το ζευγάρι ανακοινώνει την αναβολή του γάμου του. Σε κοινή τους δήλωση είχαν αναφέρει πως ''λόγω της υπερβολικής προσοχής που έχουν δώσει τα media στον γάμο μας, αποφασίσαμε να αναβάλουμε την ημερομηνία. Όταν συνειδητοποιήσαμε πως σκεφτόμασταν σοβαρά να προσλάβουμε τρεις διαφορετικές νύφες για αντιπερισπασμό σε άλλες τοποθεσίες, καταλάβαμε ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Αισθανόμαστε ότι η διάθεση που θα έπρεπε να έχουμε την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μας μπορεί να χαλάσει. Αισθανόμαστε ότι η ημέρα που θα έπρεπε να είναι ευτυχισμένη και ιερή μπορεί να καταστραφεί για εμάς, την οικογένειά μας και τους φίλους μας''.

Η νέα ημερομηνία, όμως, δεν ήρθε ποτέ και η σχέση τους έλαβε τέλος τον Ιανουάριο του 2004. Και οι δύο αναφέρουν ως αιτία του χωρισμού τους ήταν η υπερβολική προβολή της σχέσης του και η παραβίαση της ιδιωτικότητας τους από τους paparazzi.

Τέσσερα χρόνια μετά ο Ben Affleck αναφέρεται στην σχέση του με την Jennifer Lopez κατά την διάρκεια μιας τηλεοπτικής συνέντευξης, όπου δήλωσε ότι οι δυο τους ερωτεύτηκαν, ήταν πολύ ενθουσιασμένοι ο ένας με τον άλλον, και μάλλον υπερβολικά προσβάσιμοι: ''Κανένας από τους δυο μας δεν περίμενε τις διαστάσεις που θα έπαιρνε όλο αυτό από άποψη δημοσιότητας''. Η Jennifer Lopez, από την άλλη πλευρά σε άλλες δηλώσεις συμφωνεί με πλάγιο τρόπο με την άποψη του, ενώ είχε τονίσει πως ο χωρισμός της από τον ηθοποιό ήταν το πρώτο της σοβαρό heartbreak.

Fast Forward στο 2021

Μετά από τα διαζύγια με τους μακροχρόνιους συντρόφους τους, με τους οποίους απέκτησαν οικογένειες, οι δύο τους είχαν μικρές σχέσεις, που δεν ευδοκίμησαν. 17 χρόνια αργότερα και αφού η Jennifer Lopez χώρισε από τον Alex Rodriguez, o Ben Affleck ξεκίνησε να την προσεγγίζει. Το ΤΜΖ είχε αναφέρει, πως η επανασύνδεση χτίζεται από τον περασμένο Φλεβάρη, όταν ο ηθοποιός ξεκίνησε να σπαμάρει με mail την Jeniffer Lopez.

Οι πρώτες φωτογραφίες τους ξεκινούν να κυκλοφορούν προς το καλοκαίρι του 2021 με τις διακοπές στο Yellowstone Club να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Λίγο αργότερα κυκλοφορούν τα πρώτα φιλιά και γίνονται πρωτοσέλιδα παντού. Οι δύο τους έδειχναν να ζουν τον έρωτα τους στους εορτασμούς των γενεθλίων της αδελφής της JLo.

Loading...

Τον Ιούλιο, πια, έγιναν Instagram official με φωτογραφίες από τα δικά της γενέθλια πάνω σε πολυτελές γιοτ. Ακολούθησαν δημόσιες εμφανίσεις με το Red Carpet official να γίνεται τον Σεπτέμβριο στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας, όπου η εμφάνιση τους έκαψε τα φλας των φωτογράφων.

Loading...

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις καλύτερες εμφανίσεις τους από το 2021 και γιορτάζουμε μαζί τους την κινηματογραφική, πλέον, επανασύνδεσή τους.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck στο Λος Άντζελες στις 15 Δεκεμβρίου.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck στο Λος Άντζελες στις 6 Δεκεμβρίου.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck στο Λος Άντζελες στις 12 Δεκεμβρίου.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck στη Νέα Υόρκη στις 10 Οκτωβρίου.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck στη Νέα Υόρκη στις 9 Οκτωβρίου.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck στο Φεστιβάλ της Βενετίας στις 10 Σεπτεμβρίου.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck περπατώντας στο Hamptons στις 3 Ιουλίου.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck στις 24 Αυγούστου.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck στο Φεστιβάλ της Βενετίας στις 10 Σεπτεμβρίου.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck στη Νέα Υόρκη στις 26 Σεπτεμβρίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ