Follow us

Αφροδίτη Σκαφίδα | Ποια είναι η νέα σύντροφος του Πύρρου Δήμα

Ο στίβος, το Survivor και ο Πύρρος Δήμας.

afroditi skafida NDP Photo Agency

Μία νέα σελίδα φαίνεται πως ξεκίνησε να γράφεται στη ζωή του Πύρρου Δήμα τον τελευταίο καιρό, αφού σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα ο Ολυμπιονίκης είναι ζευγάρι με την Αφροδίτη Σκαφίδα. Η 39χρονη γυναίκα είναι επίσης αθλήτρια, ωστόσο τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη σχέση της στο reality επιβίωσης "Survivor".

Η σχέση με τον Πύρρο Δήμα

Η είδηση της σχέσης του Πύρρου Δήμα με την Αφροδίτη Σκαφίδα έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha "Happy Day". Σύμφωνα με την παρουσιάστρια, το ζευγάρι έκανε την πρώτη κοινή, δημόσια εμφάνιση σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιωάννα Σιαμπάνη, με την οποία είναι και οι δύο φίλοι. Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του απαθανάτισε στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος.

Ο πρωταθλητισμός

Η Αφροδίτη Σκαφίδα γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 1982, ασχολείται με το άλμα επί κοντώ και αγωνίζεται με την ομάδα του Ολυμπιακού. Τον Ιούνιο του 2005, κατάφερε να πετύχει πανελλήνιο ρεκόρ με ύψος 4,48μ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Πανελλήνιο ρεκόρ πέτυχε μάλιστα και κατά την τρίτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου στο ΟΑΚΑ με 4,55μ. στο άλμα επί κοντώ γυναικών.

Loading...

Κατέχει την 4η θέση σε επίδοση στην Ευρώπη και την 9η στον κόσμο το 2008. Στις 30 Ιανουαρίου 2010 ξεπέρασε τον εαυτό της, θέτοντας νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην διάρκεια ημερίδας κλειστού στίβου περνώντας τα 4,41μ.

Loading...

Το Survivor

Το 2019, η Αφροδίτη Σκαφίδα συμμετείχε στο reality επιβίωσης "Survivor", καταφέρνοντας να φτάσει στους τέσσερις φιναλίστ για την Ελλάδα. Ωστόσο δεν προκρίθηκε και κατάφερε να κερδίσει την τέταρτη θέση στον διαγωνισμό.

Loading...

Σύμφωνα με σύνεντευξη της στο Pop Up που παρουσίαζε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η ίδια έχει πολύ καλή σχέση με τον παραγωγό του Survivor Ατζούν Ιλίτζαλι για τον οποίο είχε δηλώσει "Έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, έχει πει και ο ίδιος ότι είμαι η αγαπημένη του παίκτρια και με έχει καλέσει και στην Τουρκία. Είχε στείλει το ιδιωτικό του αεροπλάνο να με πάρει και μέσα ήταν όλα χρυσά, έμεινα στη βίλα του. Είναι πάρα πολύ οικείος, σαν να είσαι με έναν φίλο σου".

Η Αφροδίτη Σκαφίδα μέσα από τις φωτογραφίες της στο Instagram

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ