Follow us

Νίκος Ανδρουλάκης | Η πολιτική, το σύμφωνο συμβίωσης και ο γιος του, Μαρίνος

Η άγνωστη ζωή του προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Νίκος Ανδρουλάκης Facebook

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι από το βράδυ της Κυριακής 12/12 ο νέος πρόεδρος του Κινήματος που μεσουράνησε στη Μεταπολίτευση και σήμερα παλεύει να ξαναβρεί πρωταγωνιστικό ρόλο μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο στις 7 Φεβρουαρίου 1979 και η καταγωγή του είναι από το Χουμέρι Ηρακλείου. Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του T-live, ήδη από νεαρή ηλικία, ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τα κοινά, ενώ ο πατέρας του ήταν θερμός υποστηρικτής του Κώστα Σημίτη. Ο πολιτικός έχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο πρόγραμμα "Νέα υλικά και περιβάλλον" και διδάκτωρ της Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εργαστεί ως πολιτικός μηχανικός και στον τουριστικό τομέα, ενώ έχει διδάξει στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Τον Μάιο του 2019, ο Νίκος Ανδρουλάκης επανεξελέγη ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής, ενώ είναι και Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Τον Ιούλιο του 2021, δήλωσε επίσημα την υποψηφιότητά του στις εκλογές ανάδειξης ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής.

Μπορεί να γνωρίζουμε τις πολιτικές του απόψεις, όσον αφορά όμως στην προσωπική του ζωή γνωρίζουμε ελάχιστα, αφού ο πολιτικός έχει επιλέξει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γνωρίζουμε όμως πως έχει έναν γιο, τον 10χρονο Μαρίνο, στον οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Ο Νίκος Ανδρουλάκης γνώρισε τη μητέρα του γιου του, Ελένη Ψαρρού όσο ήταν ακόμα συμφοιτητές στο Πανεπιστήμιο με την πρώην σύντροφο του να έχει σπουδάσει τουριστικές επιχειρήσεις.

Το ζευγάρι είχε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, ωστόσο κάποιο διάστημα αργότερα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Σημαντικό ρόλο στη ζωή του έχουν η μητέρα του, Πόπη και η αδερφή του Μαρία, ενώ ο πολιτικός είχε ιδιαίτερη αδυναμία στη θεία του, αδερφή του πατέρα του, η οποία πέθανε από καρκίνο.

Οι φωτογραφίες με τον γιο του, Μαρίνο

Loading...
Loading...
Loading...

Δες εδώ το βίντεο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ