Follow us

Οι αποκαλύψεις της Καγιά και του Ρώμα για την προσωπική του ζωή, οι λαμπερές παρουσίες στην πρεμιέρα του Αλμπάνη & όλα τα νέα

Ο Πέτρος Ίμβριος αποκαλύπτει: "Με πείραξε, ήταν εντελώς χαζό αυτό που γράφτηκε για τον γάμο μου με τη Ναταλία Γερμανού", το παράπονο παίκτριας στο GNTM & ο λόγος που δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί η Ζενεβιέβ στο GNTM.

MissBloom TEAM
yupiii

O Χάρης Ρώμας μιλά ανοιχτά για το τέλος της μακροχρόνιας σχέσης του: "Κατάλαβα ότι είχαμε διαφορετικό τρόπο σκέψης"

Οι αποκαλύψεις της Καγιά και του Ρώμα για την προσωπική του ζωή, οι λαμπερές παρουσίες στην πρεμιέρα του Αλμπάνη & όλα τα νέα

Ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής "The 2night show". Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 ανεφερόμενος μεταξύ άλλων στα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Αρχικά, ο Χάρης Ρώμας δεν δήλωσε μεγάλος φαν των τηλεοπτικών reality καθώς, όπως σχολίασε, τους λείπε το μέτρο: "Kαταλαβαίνω ότι ο κόσμος τα ζητάει και ότι είναι κομμάτι της showbiz, καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά πρέπει να μπει και ένα όριο. Δεν βλέπω προσωπικά reality, βλέπεις να βγαίνουν τέρατα, υπάρχει αυτός ο ορυμαγδός. Δεν λέω ότι δεν πρέπει να υπάρχουν, αντιπροσωπεύουν ένα κομμάτι της κοινωνιας, αλλά η σοφότερη ρήση είναι το μέτρον άριστον. Πέτυχα τυχαία εκείνο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και τους βλέπεις ότι δεν είναι έτοιμοι να φάνε τα φαγητά, αλλά να φάνε ο ένας τον άλλον. Η τηλεόραση που διδάσκει στον κόσμο τον ευτελισμό της ανθρώπινης υπόστασης είναι για μένα οδυνηρή".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Πέτρος Ίμβριος: "Με πείραξε, ήταν εντελώς χαζό αυτό που γράφτηκε για τον γάμο μου με τη Ναταλία Γερμανού"

Πέτρος Ίμβριος

Ο Πέτρος Ίμβριος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Ποιος είναι Πρωινιάτικα" αναφερόμενος τόσο στα επαγγελματικά του σχέδια αλλά όσο και στην προσωπική του ζωή.

Αρχικά, όσον αφορά το κεφάλαιο "Survivor" ο δημοφιλής τραγουδιστής ξεκαθάρισε πως είναι πολλά που πρέπει να σκεφτεί πριν πει το "ναι" στην πρόταση του Ατζούν: "Έχω δεχτεί μία πρόταση την οποία επεξεργάζομαι, το συζητάω με την οικογένειά μου. Θα δούμε, θα το ζυγίσω λίγο καλύτερα και τις επόμενες ημέρες θα έχουμε το αποτέλεσμα. Και η σύζυγός μου είναι εναντίον και οι δυο κόρες μου".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι εντυπωσιακές παρουσίες στην πρεμιέρα του Αντίνοου Αλμπάνη υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Δημήτρη Λάλου

Αλμπάνης

Με επιτυχία δόθηκε η πρεμιέρα του έργου "Νιζίνσκι, Η προφητεία της φωτιάς” του Χριστόφορου Χριστοφή, στο θέατρο "Tempus Verum – Εν Αθήναις”, με πρωταγωνιστή τον Αντίνοο Αλμπάνη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λάλου.

Η ζωή του πιο διάσημου χορευτή του δυτικού κόσμου, αποτελεί την πρώτη ύλη για το έργο του Χριστόφορου Χριστοφή. Ο Δημήτρης Λάλος με αφορμή το κείμενο διερευνά το ανθρώπινο σώμα που είναι για τον Νιζίνσκι ταυτόχρονα το θέμα και το μέσον. "Ένας κόσμος χωρίς πόνο θα ήταν ένας κόσμος ηλιθίων” μοιάζει να μας λέει ο Νιζίνσκι, μέσα από το άσυλο, τη φυλακή του.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί η Ζενεβιέβ: "Δεν πίστευα ότι θα γίνει ποτέ στην Ελλάδα"

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Στο GNTM της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε μια πρωτόγνωρη δοκιμασία, η οποία δεν έχει ξαναγίνει στον ελληνικό διαγωνισμό.

Όπως είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η δοκιμασία έγινε με αφορμή το κλείσιμο του show του Alexander McQueen για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 1999 με πρωταγωνίστρια την Shalom Harlow, το οποίο αποτέλεσε μια αρκετά σημαντική στιγμή της μόδας.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Όλγα: "Νιώθω ότι δεν τηρήθηκε το disadvantage της Κυβέλης"

GNTM

Κατά τη διάρκεια της κριτικής των τεσσάρων κριτών στο GNTM της Δευτέρας, η Όλγα θέλησε να εκφράσει το παράπονο της.

Συγκεκριμένα, ενώ οι κριτές εκθείαζαν την Κυβέλη, η Όλγα, η οποία της έδωσε και το μειονέκτημα ζήτησε τον λόγο.

"Νιώθω ότι δεν τηρήθηκε το disadvantage της Κυβέλης γιατί ακούστηκε μία καθοδήγηση από τον κύριο Καράβα" είπε η Όλγα και πρόσθεσε ότι: "Και αργότερα της λέγατε μπράβο, συνέχισε έτσι, το οποίο επίσης θεωρώ ότι είναι ένα feedback γιατί σε αποτρέπει από το να κάνεις κάτι, το οποίο να είναι λάθος!".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Βίκυ Καγιά: "Δεν βλέπω ευλαβικά το GNTM"

Βίκυ Καγιά

Τη δική της έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά θέλησε να κάνει για την ονομαστική του εορτή η Βίκυ Καγιά. Η διάσημη παρουσιάστρια του DWTS βρέθηκε στο "Καλό Μεσημεράκι” και μίλησε για το νέο της ξεκίνημα στο STAR με το σόου χορού, την αποχώρηση από το GNTM και την προσωπική κι επαγγελματική της πορεία.

"Πίσω που ήμουν καρδιοχτυπούσα. Με είχε πιάσει ταχυπαλμία. Ζήτησα λίγο νερό. Δεν το είχα ξαναπάθει αυτό. Είναι συναισθηματικό το θέμα. Συναντιόμαστε για πρώτη φορά επιτέλους” σημείωσε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Μιλώντας για την επαγγελματική πορεία και ερωτηθείσα για το εάν θα έκανε ξανά πρωινό δήλωσε: "Δεν είμαι σίγουρη. Δεν ξέρω αν είμαι κομμένη και ραμμένη για αυτό το πράγμα γιατί το μοτίβο του ότι πρέπει να ακολουθείς ένα φορμάτ που απαραίτητα πάει καλά, εμένα δεν με βρίσκει σύμφωνη γιατί εγώ δεν μπορώ να μπω μέσα σε αυτό το φορμάτ. Είναι σαν να μην είμαι ο εαυτός μου” και πρόσθεσε: "Κάνω gossip πιο αστείο [...] Φαρμακώνω με τον αρνητισμό. Μαραζώνω”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ