Follow us

Παππούς Mad Clip | Το δημόσιο ξέσπασμα για την πρώην σύντροφο του εγγονού του, Αρετή (vid)

"Γιατί να μη γλεντήσει; Λεφτά έχει από του Παναγιώτη."

MissBloom TEAM
Mad Clip NDP Photo Agency

Τον παππού του Mad Clip συνάντησε η κάμερα της εκπομπής "Πρωινό", τρεις μήνες μετά τον θάνατο του 34χρονου τράπερ. Μιλώντας στον Θάνο Βάγιο, μερικούς μήνες μετά το τροχαίο ατύχημα που κόστισε τη ζωή στον εγγονό του, εξέφρασε τον θυμό του απέναντι στην πρώην σύντροφό του.

Πρόκειται για την Αρετή, στην οποία είχε αφιερώσει και το ομώνυμο τραγούδι. Αφορμή στάθηκαν μερικά βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και την δείχνουν να διασκεδάζει και να χορεύει σε έξοδο με φίλους της της, ανοίγοντας σαμπάνιες.

Μεταξύ άλλων, ο παππούς του Mad Clip, είπε:

Εκείνος την αγαπούσε κι αυτή τον πρόδωσε. Γιατί να μη γλεντήσει; Λεφτά έχει από του Παναγιώτη. Τα λεφτά δεν φανήκανε πουθενά. Η Αρετή είχε το ταμείο μαζί με τον Παναγιώτη. Ο γιος μου παραιτήθηκε από όλα. Τα 8.400 που είναι στο ταμείο παρακαταθηκών θα τα πάρει η μάνα με την κόρη. Πρέπει να είχε το λιγότερα 350.000 ευρώ.

Στις 10 Νοεμβρίου πήγε στα γενέθλια μίας κοπέλας και διασκέδαζε και χόρευε. Η Αρετή έκανε τη δουλειά της. Και στα 40 ήρθε με κάτι συνολάκια μαζί με την αδερφή της, λες και πήγαν στα μπουζούκια"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ