Follow us

Ο Κρατερός Κατσούλης σε δηλώσεις για την προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιο, οι φήμες για το τέλος του Νίκου Μουτσινά από τον ΣΚΑΪ & όλα τα νέα

Ο Νίκος Μπάρκουλης κατακεραυνώνει τα media μετά τα δημοσιεύματα για την υγεία της μητέρας του, η Μπέσσυ Μάλφα σε δηλώσεις που θα συζητηθούν, ο Πάνος Τριανταφύλλου σε μια σπάνια συνέντευξη & η τελική τετράδα του GNTM.

MissBloom TEAM
yupiii

Μπέσσυ Μάλφα: "Αρνούμαι να μιλήσω για συναδέλφους, αν έχουν παραβατική συμπεριφορά, θα πληρώσουν"

Ο Κρατερός Κατσούλης σε δηλώσεις για την προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιο, οι φήμες για το τέλος του Νίκου Μουτσινά από τον ΣΚΑΪ & όλα τα νέα

Η Μπέσσυ Μάλφα ήταν καλεσμένη του Τάκη Γιαννούτσου και του Θοδωρή Βαμβακάρη στο πλατό της εκπομπής "Αυτός και ο Άλλος". Η λαμπερή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κίνημα #Metoo, ενώ μοιράστηκε και τα δικά της βιώματα σε συνεργασία της με άτομα του χώρου που βαραίνονται από κατηγορίες.

Η Μπέσσυ Μάλφα αισθάνεται τυχερή που δεν πρόλαβε αυτούς τους κακοποιητικούς συναδέλφους στην εποχή που κατείχαν εξουσία:"Είχα την τύχη να μου συμβεί πολύ νωρίς η συνεργασία μου με αυτούς τους ανθρώπους, όπου δεν υπήρχε πρόβλημα. Τότε δεν είχαμε ακούσει κάτι. Εγώ είχα μόνο συμπεριφορές με τις οποίες δεν συμφωνούσα αλλά έβαζα τα όριά μου με έναν τρόπο. Το μεγάλο πρόβλημα είναι η υπέρβαση εξουσίας, που μπορεί να αλλοιώσει τον άνθρωπο κι εκεί είναι το μεγάλο ερώτημα. Θέλει να είσαι έξυπνος και καλός ταυτόχρονα στο να το χειριστείς".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Πάνος Τριανταφύλλου: "Το έμαθα με ωμό τρόπο, ήταν μεγάλο σοκ"

Πάνος Τριανταφύλλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε τον Πάνο Τριαναφύλλου στο πλατό της εκπομπής "The 2night show". O χάλκινος Παραολυμπιονίκης ξιφασκίας του Τόκιο παραχώρησε μία συνέντευξη στον αγαπημένο παρουσιαστή κατά την οποία μίλησε για τη ζωή του, για το ατύχημα που έφερε τη ξιφασκία στη ζωή του, αλλά και στο πως το αντιμετώπισε.

Αρχικά, ο Πάνος Τρανταφύλλου έχει το βλέμμα του στραμμένο στους επόμενους Παραολυμπιακούς στο Παρίσι: "Ο επόμενος στόχος είναι το χρυσό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες εύχομαι να τα καταφέρω και να πω στη Γαλλία. Οι αντίπαλοί μου με φοβούνται πιστεύουν ότι είμαι δυνατός αντίπαλος".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Νίκος Μπάρκουλης κατακεραυνώνει τα media μετά τα δημοσιεύματα για την υγεία της μητέρας του: "Σας ταΐσαμε και γι' αυτόν τον μήνα"

Ο Νίκος Μπάρκουλης δεν άφησε ασχολιάστη την αναπαραγωγή της είδησης πως η Μαίρη Μπάρκουλη βρίσκεται στο νοσοκομείο. Η ίδια είχε κοινοποιήσει μία ανάρτηση σχετική με την υγεία της στα κοινωνικά δίκτυα, χωρίς ωστόσο να επεξηγεί περί τίνος πρόκειται. Ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη απάντησε σε έντονο ύφος σε όλα τα δημοσιεύματα.

Πιο συγκεκριμένα, κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία ενδεκτική φωτογραφία των δημοσιευμάτων και σημείωσε: "Σας ταΐσαμε και γιαυτόν τον μήνα. Τρέξτε, τρέξτε δημοσιογράφοι, μοιράζουμε φαγητό. Y'all are lame και άξιοι της μοίρας σας".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Τέλος ο Νίκος Μουτσινάς από τον ΣΚΑΪ; Η αλήθεια και οι φήμες

Νίκος Μουτσινάς

Τη δική του απάντηση στις φήμες για το τηλεοπτικό του μέλλον θέλησε να δώσει ο Νίκος Μουτσινάς.

Συνομιλώντας με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το μεσημέρι της Τρίτης, ο διάσημος παρουσιαστής ξεκαθάρισε με τον τρόπο του πως για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα θα παραμείνει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενος στην προηγούμενη τηλεοπτική συνάντησή του με την παρουσιάστρια του "Style me Up", ο Νίκος Μουτσινάς είπε: "Τότε ήμουν OPEN, τώρα είμαι... closed. Για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Κρατερός Κατσούλης: "Δεν σκοπεύω να μείνω για πάντα μόνος μου"

Κρατερός Κατσούλης

Ο Κρατερός Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στο "Πάμε Δανάη και μίλησε για την εκπομπή που θα ήθελε να παρουσιάσει, τον λόγο που αρνήθηκε να πάει στο Survivor, αλλά και την προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου.

Αρχικά, ο ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε στον εργασιακό εκφοβισμό, λέγοντας: "Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει δουλέψει παραπάνω από 12 μήνες στη ζωή του και να μην έχει κάποια παραδείγματα εργασιακού εκφοβισμού να διηγηθεί. Σημασία έχει να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε εκφοβισμό στο σύνολό του, γιατί είναι θέμα παιδείας. Ήμουν 19 χρονών όταν βίωσα το πρώτο περιστατικό εργασιακού εκφοβισμού και είχα σοκαριστεί. Μου είχαν πει "και χάρη σου κάνουμε που σε πληρώνουμε”".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Αποχώρησε λίγο πριν τον ημιτελικό – Αυτή είναι η τετράδα

GNTM

Ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM και για ακόμη ένα επεισόδιο τα υποψήφια μοντέλα βρέθηκαν μπροστά στους κριτές προκειμένου να μάθουν πως ήταν η απόδοση τους στη φωτογράφιση που προηγήθηκε.

Όσον αφορά την αποχώρηση, στις δύο τελευταίες θέσεις με τις λιγότερες καλές φωτογραφίες βρέθηκαν η Ειρήνη με τον Αγγαίο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ