Follow us

Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφίδα | Αυτό είναι το παρασκήνιο της σχέσης τους

Η πρώην παίκτρια του Survivor, "έκλεψε" την καρδιά του, 4 χρόνια μετά τον θάνατο της συζύγου του.

MissBloom TEAM
Πύρρος Δήμας NDP

Νέα σελίδα έχει γυρίσει στην προσωπική του ζωή ο Πύρρος Δήμας, όπως μάθαμε στις αρχές Δεκεμβρίου μέσα από την εκπομπή Happy Day. Ειδικότερα, τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της συζύγου του Αναστασίας, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Αφροδίτης Σκαφιδά, με την οποία και πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη εμφάνιση σε εκδήλωση της Ιωάννας Σιαμπάνη.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της "Espresso" και της Μαρίας Ανδρέου, η σχέση τους είναι πολύ σοβαρή, με τους δυο τους να μην αποκλείουν και την προοπτική ενός γάμου. Παρόλο που δεν έχουν ακόμη συγκατοικήσει, είναι κάτι που πρόκειται να κάνουν στο άμεσο μέλλον, προκειμένου να στεγάσουν κάτω από την ίδια στέγη τον έρωτά τους.

Πώς γνωρίστηκαν όμως οι δυο τους; Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Πύρρος Δήμας γνώρισε την 39χρονη πρώην παίκτρια του Survivor από άνθρωπο του περιβάλλοντός τους και έγιναν ζευγάρι τον περασμένο Αύγουστο. Όπως αποκαλύπτει η "Espresso", το πρώτο βήμα έγινε από τον χρυσό ολυμπιονίκη της άρσης βαρών, που την διεκδίκησε και κατάφερε να την "κερδίσει". Μάλιστα, την έχει συστήσει και στα παιδιά του, ενώ σκοπεύουν κάποια στιγμή να πάνε και στις ΗΠΑ για να δουν το γιο του που μένει εκεί.

Τέλος, ένας κοινός τους φίλος είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα πως "ο Πύρρος την αγαπάει πάρα πολύ και την προσέχει σαν τα μάτια του".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ