Follow us

Αγνώριστη η τηλεπερσόνα των 90s | Οι αποκαλύψεις για τη σεξουαλική παρενόχληση (vid)

Η τεράστια αλλαγή στη ζωή και την εμφάνισή της.

MissBloom TEAM
collage

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε η Άννα Μαρία Λογοθέτη το πρωί της Δευτέρας, 6 Δεκεμβρίου. Έχοντας πια απομακρυνθεί εδώ και αρκετά χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας και τα τηλεοπτικά δρώμενα, αποκάλυψε ότι αφορμή στάθηκε η σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από γνωστό ηθοποιό. Ωστόσο επρόκειτο για το "κερασάκι στην τούρτα", αφού υπήρχαν πολλοί ακόμη λόγοι.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί και στη δύσκολη σχέση με τη μητέρα της, με την οποία τα τελευταία χρόνια, από το 2016, δεν μιλά.

Για τη μητέρα της είπε: Τα χρήματα που έβγαλα τότε δεν τα κράτησα, τα κράταγε η μητέρα μου. Τα είδα ποτέ τα λεφτά που έβγαλα; Όταν έφτασε η ώρα για να παντρευτώ και ρώτησα "Μαμά τι κομπόδεμα έχω κάνει τόσα χρόνια;", μου λέει "Αγάπη μου τα έφαγες". Με τη μαμά μου δεν έχω επαφή από το 2016 που πέθανε ο πατέρας μου. Η σχέση μας είχε γίνει πολύ τοξική", αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Άννα Μαρία Λογοθέτη.

Για τη σεξουαλική παρενόχληση, αποκάλυψε: "Ήταν ένας πολύ μεγάλος ηθοποιός, ο οποίος δεν ζει και δεν θέλω να πω το όνομά του και πηγαίναμε σπίτι του και κάναμε πρόβες. Την τρίτη φορά που πήγα, μου την έπεσε στεγνά από το πουθενά. Δεν μου είχε έρθει καν στο μυαλό ότι μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Κλείδωσε την πόρτα και με το που τον βλέπω να έρχεται κατά πάνω μου φεύγω, κλωτσάω το τζάμι της πόρτας και φτάνω στην εξωτερική πόρτα που είχε πάλι κλειδί από πίσω, ανοίγω και φεύγω" είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας άφωνους τους συντελεστές της εκπομπής.

Όπως μπορείς να δεις στο ακόλουθο απόσπασμα, έχει αλλάξει κατά πολύ και εμφανισιακά, αφού πια έχει υιοθετήσει εντελώς διαφορετικό hair look. Ειδικότερα, έχει μακρύνει τα μαλλιά της, τα έχει βάψει μαύρα και έχει κόψει αφέλειες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ