Η Ελένη Μενεγάκη σε μια σπάνια αποκάλυψη για τους δύο γάμους της, η εξομολόγηση γνωστής δημοσιογράφου για το αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί & όλα τα νέα

Τζένη Μπαλατσινού & Βασίλης Κικίλιας σε βόλτα με τον γιο τους στο κέντρο της Αθήνας, η έντονη ενόχληση της Αιμιλίας Υψηλάντη & οι αποκαλύψεις του Στέφανου Κωνσταντινίδη για το κακό κλίμα στους ΚούΚου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τζένη Μπαλατσινού & Βασίλης Κικίλιας | Βόλτα με τον γιο τους, Παναγιώτη-Αντώνιο, στο κέντρο της Αθήνας

Στο κέντρο της Αθήνας απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον Υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια και τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού. Το ευτυχισμένο ζευγάρι σε ένα διάλειμμα από τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις περπάτησε στο κέντρο της πόλης έχοντας δίπλα τους την καλύτερη παρέα, τον ενός έτους γιο τους, Παναγιώτη-Αντώνιο.

Ντυμένοι casual, φανερά χαλαροί κι ευδιάθετοι, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ξέκλεψαν λίγο χρόνο από τους ρυθμούς της καθημερινότητας τους προκειμένου να χαλαρώσουν περνώντας στιγμές ηρεμίας και οικογενειακής χαλάρωσης με τον γιο τους.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Στέφανος Κωνσταντινίδης: "Δεν υπήρχε καλό κλίμα στους ΚούΚου - Αποφάσισα να μη συνεχίσω στο STAR επειδή δεν προσκύνησα ποτέ και αρνήθηκα να μπω σε κλίκες"

Για την τελευταία χρόνια της εκπομπής "Στη φωλιά των ΚούΚου" στο STAR αναφέρθηκε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό "YOU", ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε: "Ήταν μία άβολη χρονιά, γιατί εγώ ήθελα να φύγω νωρίτερα, δεν υπήρχε καλό κλίμα και φυσικά αυτό δεν είχε να κάνει με την Κατερίνα και τον Κρατερό, αλλά μπερδεύτηκαν πολλοί άνθρωποι που δεν είχαν λόγο να μπερδευτούν σε μία εκπομπή. Δημιούργησαν προβλήματα σε ανθρώπους με βιογραφικό και τηλεοπτικές επιτυχίες χωρίς εκείνοι να έχουν τίποτα από αυτά. Εγώ ποτέ δεν "προσκύνησα" κανέναν, στην τηλεοπτική μου πορεία με ήθελαν γιατί προσέφερα και επειδή αρνήθηκα να ενταχθώ σε κλίκες αποφάσισα να μη συνεχίσω εκεί"

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η έντονη ενόχληση της Αιμιλίας Υψηλάντη στο "Στούντιο 4": "Γιατί μιλάτε συνέχεια όλο για τα παλιά;"

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ1 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η Αιμιλία Υψηλάντη. Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας για την προσωπική κι επαγγελματική της πορείας αναφέρθηκε στη συνεργασια με τον Θανάση Βέγγο.

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου και τι γεύση της έχει αφήσει. Χωρίς να κρύψει την ενόχλησή της ρώτησε: "Γιατί μιλάτε συνέχεια όλο για τα παλιά; Να σας πω κάτι; Μου λέτε τι όμορφη. Εγώ ενδιαφέρομαι για το τώρα. Ξαφνικά μου λέτε να σας πω εγώ...”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

H εξομολόγηση της Χρίσλας Γεωργακοπούλου για το αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί

Μια προσωπική εξομολόγηση έκανε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Super Κατερίνα” στον Alpha το πρωί της Τετάρτης. Η έμπειρη δημοσιογράφος και στενή συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου με αφορμή το πρόβλημα υγείας της Μαίρης Μπάρκουλη, αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει το ίδιο εδώ και αρκετά χρόνια.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ελένη Μενεγάκη σε μια σπάνια αποκάλυψη για τους δύο γάμους της

Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας "The Black Bachelor”, η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της μίλησαν για τα δικά τους bachelor. Ωστόσο, η ίδια αποκάλυψε ότι σε κανέναν από τους δύο γάμους δεν έκανε!

Συγκεκριμένα, όπως είπε η παρουσιάστρια δεν έκανε κανένα, μιας και όπως εξήγησε και τις δυο φορές που παντρεύτηκε ο γάμος ήταν καθημερινή και δούλευε ενώ για να κάνει κάτι τέτοιο θα ήθελε να είναι χαλαρή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Tags