Follow us

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Δυσάρεστα νέα για την 36χρονη (pic)

Όσα μοιράστηκε η Αννίτα Ναθαναήλ από το Παρίσι.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Παλιοσπύρου

Στο Παρίσι ταξίδεψαν πρόσφατα η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η Αννίτα Ναθαναήλ, περνώντας μερικές ημέρες σε μια από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου. Η 36χρονη και η επιχειρηματίας έχουν έρθει πολύ κοντά τον τελευταίο 1,5 χρόνο, μετά την επίθεση που δέχθηκε η πρώτη από την Έφη Κακαράντζουλα με βιτριόλι, οπότε και περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Ωστόσο δεν πρόκειται για ένα ταξίδι αναψυχής, καθώς υπήρχε και ένας σημαντικός λόγος πίσω από αυτό: Να συναντήσουν έναν εξειδικευμένο ιατρό που θα καθοδηγήσει την Ιωάννα στα επόμενα βήματα της αποκατάστασής της.

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Ταξίδι στο Παρίσι με την Αννίτα Ναθαναήλ (pics)

Δεδομένου λοιπόν του μεγάλου ενδιαφέροντος για την εξέλιξη της κατάστασής της, η Αννίτα Ναθαναήλ, θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους σχετικά με όλα τα νεότερα που συνέβησαν στο Παρίσι.

Έτσι ανέβασε στα stories της στο Instagram ένα πλάνο με την καλή της φίλη να εισέρχεται στο νοσοκομείο "Percy Army Training Hospital" και εν συνεχεία σημείωσε "Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το βίντεο για να σας ενημερώσουμε σχετικά… Η αξιολόγηση ήταν πολύ σκληρή για την Ιωάννα και επακολούθησαν δύσκολες στιγμές για εκείνη…"

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μάλιστα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της αναδημοσιεύοντας το story στον λογαριασμό της.

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Δυσάρεστα νέα για την 36χρονη (pic)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ