Follow us

Μελίνα Μακρή | "Έκανα το εμβόλιο στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου"

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει ο γιος της.

MissBloom TEAM
Μελίνα Μακρή

Τον έβοδομο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Μελίνα Μακρή που σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Η τραγουδίστρια δεν βλέπει την ώρα να γίνει μαμά, ενώ έχει αποκαλύψει πως ο πρώτος καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της Φράνκυ Λούβαρη, θα είναι αγόρι.

Το πρωί της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου λοιπόν μάθαμε και πώς θα ονομάσουν τον γιο τους, όταν η μέλλουσα μαμά έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Όπως είπε, θα του δώσουν το όνομα του πεθερού της, Γιάννη.

Θα τον πούμε Γιάννη! Είναι ο λατρεμένος μου πεθερός, τον έχουμε χάσει από τη ζωή και θέλουμε να τον τιμήσουμε. Ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος", είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, όταν ρωτήθηκε για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, εξήγησε ότι έπειτα από σχετική καθοδήγηση του γιατρού της, το έκανε στον έβδομο μήνα της κύησης.

"Ανυπομονώ πάρα πολύ και είμαι χαρούμενη γιατί παράλληλα με την εγκυμοσύνη εργάζομαι κιόλας. Έχω γενικά πολύ καλή εγκυμοσύνη, είχα τον φόβο. Δεν είχα προλάβει να εμβολιαστώ. Έκανα το εμβόλιο στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης μου. Ανακουφίστηκα, γιατί κυκλοφορώ, δεν κάθομαι σπίτι κλεισμένη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ