Follow us

Η Μαρία Κορινθίου για το #MeToo | "Φυσικά και τα ξέραμε όλοι"

"Μάλιστα μου είχαν κάνει πολλά πράγματα εντύπωση όταν κάποιοι έμπαιναν σε κάποιες θέσεις".

MissBloom TEAM
Γιάννης Αϊβάζης, Μαρία Κορινθίου NDP

Στην κάμερα του "Love it” με την Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ μίλησε το πρωί της Πέμπτης η Μαρία Κορινθίου. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο για την προσωπική κι επαγγελματική της πορεία.

"Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω κάνει κάτι που δεν θέλω και δεν με αντιπροσωπεύει. Πάντα οι αποφάσεις μου είναι συγκεκριμένες. Περνάνε από πολλά φίλτρα και πάντα λειτουργώ με το ένστικτό μου” ανέφερε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Μιλώντας για το έργο "Νεράιδα και παλικάρι” που πρωταγωνίστησε σημείωσε: "Το όνομα της Αλίκης δεν με έφαγε [...] Ήξερα ότι θα ασχοληθούν με τα μαλλιά μου. Ήξερα ότι με αυτό θα πιαστούν. Αλλά τι να κάνω; Αφού αυτό έπρεπε να κάνω. Αυτό θεωρούσα εγώ σωστό για τον ρόλο μου”.

Αν έμπλεκε σε μια δυσάρεστη συνεργασία τι θα έκανε; "Έχει συμβεί. Τα έχω βροντήξει. Έχω κάνει φασαρία γιατί με ενοχλεί να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου. Με ενοχλεί να με υποτιμούν εμένα σαν άνθρωπο. Με ενοχλεί να υποτιμούν τους καλλιτέχνες, τους ηθοποιούς” αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου.

Για το #MeToo σχολίασε: "Φυσικά και τα ξέραμε όλοι. Μάλιστα μου είχαν κάνει πολλά πράγματα εντύπωση όταν κάποιοι έμπαιναν σε κάποιες θέσεις. Εγώ ήξερα πράγματα που δεν ήμουν σε αυτό το χώρο, γι' αυτό και πολεμήθηκα αρκετές φορές. Ήξερα όμως 5-6 πράγματα”.

"Επειδή γνωρίζω ότι ο Άρης είχε εκδηλώσει τους ενδοιασμούς και την επιθυμία του, άνθρωπος είναι, επιθυμία έχει, δημοκρατία λέμε ότι έχουμε. Ναι μεν έχουμε πανδημία και φυσικά ο ένας πρέπει να κρατάει το χέρι του αλλουνού, αλλά η επιθυμία του και την είχε εκδηλώσει από το καλοκαίρι ήταν ότι εάν συνεχιστεί αυτό για εμένα αυτή η διάκριση εμβολιασμένων και μη δεν θέλω να υπάρχει. Είναι κάτι που εγώ δεν το στηρίζω σαν χαρακτήρας και σαν προσωπικότητα” τόνισε για τον σάλο που προκλήθηκε λίγες ημέρες πριν με την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρίσει από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε λόγω των νέων μέτρων κατά της πανδημίας.

Για την περιπέτεια με τον κορονοιό εξομολογήθηκε: "Εγώ και η μικρή το περάσαμε σαν μια μικρή γρίπη [...] Ο Γιάννης δεν ήταν τόσο ψύχραιμος φυσικά γιατί ήταν μέσα στο νοσοκομείο. Ήταν 7 ημέρες, σχεδόν μία εβδομάδα. Είδε κι αντιμετώπισε πάρα πολλά. Ήταν πολύ πιο ήπια σε σχέση με άλλους που ήταν μαζί του στο ίδιο δωμάτιο. Ο ένας δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι θα πάθαινε καρδιακή προσβολή γιατί ήταν πολύ καιρό μέσα, ο άλλος κοιμήθηκε και το πρωί ο Γιάννης ξύπνησε από τον ήχο που έκανε όπως τον διασωλήνωναν. Για αυτό ο Γιάννης δεν ήταν τόσο πιο ψύχραιμος. Ειδικά εκείνη τη μέρα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε θέλω να έρθω σπίτι κτλ”.

Δες το εν λόγω βίντεο στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ