Follow us

Εριέττα Κούρκουλου - Βύρωνας Βασιλειάδης | Σπάνια πλάνα από το φωτεινό σπίτι τους δίπλα στη θάλασσα

"Μπήκαμε" στο σπίτι τους, λίγο πριν υποδεχθούν τον γιο τους.

MissBloom TEAM
Εριέττα Κουρκουλου

Όποιοι ακολουθούν την Εριέττα Κούρκουλου στο Instagram, έχουν σίγουρα αντιληφθεί πως πρόκειται για ένα άτομο πολύ ευαισθητοποιημένο, τόσο κοινωνικά όσο και σε όλα τα θέματα που αφορούν τα ζώα. Γι' αυτό άλλωστε και έχει δημιουργήσει το δικό της καταφύγιο ζώων, Save a Greek Stray, ενώ έχει αποφασίσει να ακολουθήσει μια vegan διατροφή, αλλά και στάση ζωής.

Στην αρχή κιόλας της πρώτης πανδημίας, όταν κληθήκαμε όλοι να #meinoumespiti, είχε γράψει στον λογαριασμό της στο Instagram αναφερόμενη στο σπίτι της (αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πόση ενσυναίσθηση τη διέπει):

Για εμάς που μένουμε σε μεγάλα σπίτια δίπλα στην θάλασσα, σε απόσταση αναπνοής από όμορφα τοπία στα οποία κάνουμε κάθε μέρα την βόλτα μας, η καραντίνα θα είναι εύκολη. Για την πλειονότητα των ανθρώπων στην χώρα μας όμως, που θα χρειαστεί να απομονωθούν σε πυκνοκατοικημένες περιοχές μακριά από τους αγαπημένους τους, οι ημέρες που έρχονται θα είναι δύσκολες.

Το μεγάλο σπίτι της δίπλα στη θάλασσα λοιπόν δεν έχει "εμφανιστεί" πολλές φορές στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου η εγκυμονούσα προτιμά να αναρτά στιγμιότυπα από τη φύση ή τα μέρη που επισκέπτεται για λόγους κάποιας υποχρέωσης.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πλάνα στα οποία παίρνουμε μια γεύση από αυτό, όπως όσα έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω. Να θυμίσουμε ότι η 28χρονη και ο σύζυγός της Βύρωνας Βασιλειάδης περιμένουν το πρώτο τους παιδί, οπότε σύντομα ο χώρος τους θα γεμίσει με τα παιχνίδια του γιου τους.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ