Follow us

Celebrity News | Ο Αρναούτογλου συγκλονίζει για το ταξίδι της απώλειας κιλών, ο Κωνσταντίνος Βασάλος άφησε άναυδη την Ελένη Μενεγάκη & όλα τα νέα

Όλα όσα διαβάσαμε στο Yupiii.gr.

MissBloom TEAM
celebrity news

Ο Χάρης Χριστόπουλος & η Ανίτα Μπραντ στην πιο τρυφερή εξομολόγηση για τον ερχομό του γιου τους

Celebrity News | Ο Αρναούτογλου συγκλονίζει για το ταξίδι της απώλειας κιλών, ο Κωνσταντίνος Βασάλος άφησε άναυδη την Ελένη Μενεγάκη & όλα τα νέα

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη μίλησαν το μεσημέρι της Πέμπτης ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ. Το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε μεταξύ άλλων για τον ερχομό του γιου τους και την αλλαγή στη ζωή τους.

"Είναι η ωραιότερη περίοδος της ζωής μου. Κάθε βράδυ τσιμπιόμαστε για να δούμε αν είναι αλήθεια αυτό που συμβαίνει ανάμεσά μας” ανέφερε ο Χάρης Χριστόπουλος για τον ερχομό του γιου τους στην οικογένειά τους με τη σύζυγό του να προσθέτει: "Εγώ θα ήθελα λίγο ύπνο παραπάνω”.

Μιλώντας για το πως είναι ο Χάρης Χριστόπουλος σαν μπαμπάς η Ανίτα Μπραντ σημείωσε πως παίζει πάρα πολλές με τον γιο του ενώ ο ίδιος υποστήριξε: "Είναι πολύ διαφορετικό όταν γίνεσαι γονιός σε μεγάλη ηλικία. Το βιώνεις τελείως διαφορετικά”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Συγκλόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το ταξίδι της απώλειας κιλών: "Έγινα πολύ επιθετικός, πήγα να χτυπήσω άνθρωπο"

Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω". Οι δύο παρουσιαστές συναντήθηκαν και είχαν μία εφ' όλης της ύλης συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να ανοίγει την καρδιά του όσον αφορά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσπάθειά του να χάσει βάρος, αλλά και την προσωπική του ζωή.

Το κεφάλαιο αυτό για εκείνον είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο αντικείμενο συζήτησης. Για να μπορέσει να φτάσει στον στόχο του, κατευθύνθηκε σε επικίνδυνα μονοπάτια. Κατά την εξομολόγησή του, παραδέχτηκε πως έχασε τον εαυτό του, σε σημείο να χάσει τον έλεγχο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου & Βασίλης Σταθοκωστόπουλος σε βραδινή έξοδο για δυο

Σπυροπούλου

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Πέγκυ Ζήνα απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η διάσημη παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και πιο ερωτευμένοι από ποτέ έδωσαν το παρών στο κέντρο διασκέδασης και πέρασαν όμορφες στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Το "Master Chef 6" έρχεται! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τρολάρει Πάνο Ιωαννίδη & Σωτήρη Κοντιζά

MasterChef

Με πυρετώδεις προετοιμασίες ετοιμάζει το STAR την επιστροφή του Master Chef στο β' μισό της τηλεοπτικής σεζόν. Το επιτυχημένο ριάλιτι μαγειρικής του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς είναι έτοιμο να επιστρέψει και οι μηχανές και οι κουζίνες έχουν πάρεις μπρος. Ο έκτος κύκλος του Master Chef αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος άφησε άναυδη την Ελένη Μενεγάκη με τις αποκαλύψεις του για το Survivor

Ελένη Μενεγάκη

Καλεσμένος στην "Ελένη” της Πέμπτης βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και μεταξύ άλλων έκανε κάποιες αποκαλύψεις τόσο για το Survivor, όσο και για την εποχή που ήταν εύζωνας.

Ο πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε ότι έχει ύψος 1,82 και ήταν από τους πιο κοντούς. Μάλιστα αποκάλυψε ότι ένα από τα κριτήρια είναι να μην έχεις σπυράκια στο πρόσωπο, με την Ελένη Μενεγάκη να μην μπορεί να το πιστέψει

"Η Προεδρική Φρουρά με βοήθησε για την προπόνηση. Η προπόνηση με βοήθησε για το Survivor. Όταν έχεις μάθει από μικρός στην πειθαρχία και την υπομονή αυτό σε συνοδεύει στη ζωή σου” είπε μεταξύ άλλων.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ