Follow us

Αλέξανδρος Τζόρβας | Από τα γήπεδα στην καλλιέργεια γης - Η απόφασή του να γίνει αγρότης

Ο πρώην τερματοφύλακας που είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο – δημοσιογράφο, Χρυσαυγή Ατσιδάκου, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, μίλησε για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του.

MissBloom TEAM
Αλέξανδρος Τζόρβας NDP

Μπορεί η καριέρα του την εποχή που έπαιζε ως τερματοφύλακας στην Εθνική Ελλάδος και στην ομάδα του Παναθηναϊκού να είχε εκτοξευθεί, ο Αλέξανδρος Τζόρβας αν και λάτρευε το επάγγελμά του, τα τελευταία χρόνια έκανε μία τεράστια αλλαγή στη ζωή του, επιλέγοντας να ασχοληθεί με την καλλιέργεια της γης.

Διαβάστε επίσης: Με μαύρη ολόσωμη φόρμα | Η Μαριάννα Λάτση σε μία εμφάνιση υπερπαραγωγή στο πλευρό του γιου της, Πάρη Κασιδόκωστα

Ειδικότερα, ο Τζόρβας που σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο γήπεδο τις χρονιές 2008, 2010 και 2012, γύρισε σελίδα στην επαγγελματική ζωή και διατηρεί ένα μεγάλο κτήμα με ελιές στη Λακωνία. Παντρεμένος με τη δικηγόρο – δημοσιογράφο, Χρυσαυγή Ατσιδάκου από το 2011, η οποία έγινε Αναπληρώτρια Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων ΝΔ και Επικεφαλής Λακωνίας στο Ελληνικό Τμήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών και έχοντας αποκτήσει 2 παιδιά, τον 9χρονο Μάξιμο και την 8χρονη Ίρις, ο ίδιος μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Λακωνίας.

Loading...

Όπως είχε δηλώσει πρόσφατα στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη: "Σήμερα ασχολούμαι με τα 200 στρέμματα γης τα οποία είναι όλα ιδιόκτητα και όλα κυριολεκτικά από τα χέρια μου. Καλλιεργούν και τα παιδιά μου, ο Μάξιμος και η Ίρις, 9 και 8 ετών αντίστοιχα", προσθέτοντας πως "τα παιδιά μου μαθαίνουν όλη τη διαδικασία από την αρχή. Γενικότερα θέλω τα παιδιά μου να έχουν μια επαφή με τη γη. Ζούμε στην Αθήνα τα παιδιά πηγαίνουν κανονικά στο σχολείο τους, απλά συχνά κάνουμε αυτή τη διαδρομή και βρισκόμαστε στις καλλιέργειες μας στη Λακωνία".

Loading...

Όσο για την καριέρα του στο ποδόσφαιρο και την απόφασή του να κρεμάσει για πάντα τα γάντια του τερματοφύλακα, ο Αλέξανδρος Τζόρβας δήλωσε πως "σταμάτησα με πλήρη συνείδηση το ποδόσφαιρο. Τους πρώτους δέκα μήνες πέρασα ένα σοκ, αφού για πάρα πολλά χρόνια ζούσα στα γήπεδα και στις προπονήσεις. Αρχικά δεν μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου. Αφού σταμάτησα με το ποδόσφαιρο έμεινα για δέκα μήνες στο σπίτι με τα παιδιά, κάπου εκεί σκέφτηκα πως έπρεπε να κάνω το επόμενο βήμα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ