Follow us

H παράξενη ιστορία του γιου του Luke Perry που δεν θυμίζει σε τίποτα τον πατέρα του

Ο διάσημος ηθοποιός υπήρξε ένας καταπληκτικός πατέρας, που λάτρευε τα παιδιά του και αφοσιώθηκε στην ανατροφή και την φροντίδα τους.

MissBloom TEAM
Luke Perry

O"James Dean" του σύγχρονου Χόλιγουντ και το πιο όμορφο αγόρι του τηλεοπτικού "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς", ο Luke Perry με το αινιγματικό βλέμμα και τις ζάρες στο μέτωπο, έφυγε αιφνίδια από τη ζωή στα 52 του χρόνια, μετά από ξαφνικό, βαρύ εγκεφαλικό.

Ο κόσμος της showbiz στάθηκε σοκαρισμένος απέναντι στον πρόωρο χαμό του, μαζί και η συντετριμμένη οικογένεια του, η πρώην γυναίκα του, τα δύο παιδιά του και η σύντροφος της ζωής του, που τον αποχαιρέτησαν με τις πιο συγκινητικές, δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού.

Ειδικά ο γιος του, ο 21 ετών Jack Perry, υπήρξε ιδιαίτερα δεμένος μαζί του και εξέφρασε μέσω των προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον πόνο και την θλίψη για την απώλεια του πατέρα του. Ο Jack εδώ και μερικά χρόνια ακολουθεί μία καριέρα πολύ διαφορετική από εκείνη του διάσημου μπαμπά του, όντας πρωταθλητής της πάλης, ιδιαίτερα παθιασμένος με το επάγγελμα που έχει επιλέξει για την ζωή του.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ