Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη για τη συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου | "Ίσως να έχω κι εγώ μια ταμπέλα κολλημένη στο μυαλό μου..."

Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για τη συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο "Ενώπιος Ενωπίω".

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη NDP

Μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο "Ενώπιος Ενωπίω” και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της το μεσημέρι της Παρασκευής δεν δίστασαν να αναφερθούν στις πιο δυνατές στιγμές της συγκλονιστικής κουβέντας των δύο παρουσιαστών του ΑΝΤ1.

"Για μένα τι είναι ωραία συνέντευξη; Όταν ο άλλος κάθεται να ακούσει πράγματα που καταλαβαίνει ότι είναι αλήθειες. Όταν βλέπεις ότι αυτός που μιλάει πήγε με σκοπό να μιλήσει και πραγματικά να φωτίσει κάποια κομμάτια της ζωής του κι όχι να πει πόσο όμορφα είναι όλα γιατί σε κανέναν άνθρωπο δε μπορεί να είναι όλα όμορφα” ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη, ενώ πρόσθεσε: "Νομίζω έχει χρόνια να δώσει συνέντευξη. Νομίζω. Να πάει κάπου, όχι να τον πετύχουν με ένα μικρόφωνο και να του κάνουν δυο ερωτήσεις. Να κάτσει εκεί απέναντι και να μιλήσει. Μου άρεσε χθες ο Γρηγόρης”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ