Follow us

Χρήστος Σπανός- Μελίνα Παιονίδου | Η πανέμορφή κόρη τους, Μαρίνα, έγινε 19 ετών

Η σπάνια φωτογραφία και οι δημόσιες ευχές.

MissBloom TEAM
Χρήστος Σπανός, Μελίνα Παιονίδου NDP

Ο Χρήστος Σπανός με την επί 19 σχεδόν χρόνια σύζυγό του, Μελίνα Παιονίδου, έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη και αγαπημένη οικογένεια. Ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ANT1, "Άκρως οικογενειακόν", και η μαέστρος έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, τη Μαρίνα, η οποία χθες έκλεισε τα 19 της χρόνια.

Χρήστος Σπανός - Μελίνα Παιονίδου | Σπάνια εμφάνιση με τη 19χρονη κούκλα κόρη τους (pics)

Ο πατέρας της ανέβασε στο Instagram δύο φωτογραφίες της -μια τωρινή και μία από όταν ήταν μωρό- και έγραψε στη λεζάντα: "19 χρόνια πέρασαν σαν νερό.Και νιώθω τόσο περήφανος που κατάφερα να είμαι τόσο ουσιαστικά στη ζωή σου και συνεχίζω να μπορώ. Καμία δουλειά και τίποτε άλλο δε με κάνει τόσο ευτυχισμένο. Στόχος μου να γίνεις ένας ελεύθερος άνθρωπος,να ζήσεις τη ζωή σου όπως εσύ τη θέλεις και να είσαι ευτυχισμένη. Χρόνια πολλά αστέρι μου.Ευγνώμων για την αγάπη σου.❤️🌟❤️".

Χρήστος Σπανός-Μελίνα Παιονίδου | Φωτογραφίες από το "άκρως οικογενειακό" σπίτι τους

Η 19χρονη Μαρίνα αξίζει να σημειωθεί ότι έχει τα ίδια καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα με τους γονείς της κι έτσι ασχολείται και με τη μουσική και την υποκριτική, ενώ διαθέτει ιδιαίτερα καλή φωνή. Σπουδάζει επίσης στο τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δες την ανάρτηση:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ