Follow us

Δημήτρης Λιγνάδης | Σάλος με την εμφάνισή του στην εκπομπή του Σάκη Ρουβά - Οι αντιδράσεις στα social media

Ο προφυλακισμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης εμφανίστηκε στην εκπομπή "Idols" για τον Νίκο Κούκουλο.

MissBloom TEAM
Ρουβάς Λιγνάδης NDP

Σάλος προκλήθηκε εντός και εκτός social media εξαιτίας της εμφάνισης του Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή Idols του Σάκη Ρουβά που προβλήθηκε την Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου στον ΣΚΑΪ.

Πρόκειται για μια εκπομπή αφιέρωμα στον Νίκο Κούρκουλο, όπου πολλοί άνθρωποι που τον γνώριζαν από το επαγγελματικό ή προσωπικό του περιβάλλον, μίλησαν για τον ηθοποιό.

Μεταξύ αυτών και η κόρη του Εριέττα Κούρκουλου, η Λυδία Κονιόρδου, η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, ο Σωτήρης Χατζάκης και ο Γιώργος Λιάνης. Παρόλο λοιπόν που τα πλάνα με τον προφυλακισμένο σκηνοθέτη και πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου "κόπηκαν" από το επεισόδιο που μεταδόθηκε τηλεοπτικά, παρέμειναν κανονικά σε αυτό που προβλήθηκε στο webtv του σταθμού.

Όπως ήταν φυσικό, οι χρήστες των social media δεν άργησαν να σχολιάσουν αρνητικά το περιστατικό προβαίνοντας σε επικριτικά σχόλια στην πλατφόρμα του Twitter. Μέχρι ώρας στελέχη του ΣΚΑΪ έχουν απαντήσει ότι η ανάρτηση του αμοντάριστου αυτού επεισοδίου στην ιστοσελίδα έγινε εκ παραδρομής, ενώ οι εν λόγω συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν πριν από τρία χρόνια.

Ακολουθούν μερικά από τα σχόλια των χρηστών του Twitter

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ