Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης | Η συνάντηση μετά τον χωρισμό

"Το μόνο πράγμα που κατάλαβα εκείνο το βράδυ ήταν ότι ίσως θα έπρεπε να είχα μείνει σπίτι": Η ανάρτηση της παρουσιάστριας.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Με τον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη Παναγόπουλο συναντήθηκε τυχαία η Κατερίνα Καινούργιου το βράδυ του Σαββάτου 11 Δεκεμβρίου. Πιο συγκεκριμένα και όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, βρέθηκε με την παρέα της σε ένα μαγαζί στο Κολωνάκι το Σάββατο, όπου συμπτωματικά ήταν εκεί και ο επιχειρηματίας πρώην σύντροφός της.

Μεταξύ άλλων λοιπόν, η οικοδέσποινα του "Super Κατερίνα" ανέφερε μιλώντας στους συνεργάτες της το πρωί της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου:

"Μου συνέβη το Σάββατο. Ήμουν σε ένα μαγαζί πολύ απλό στο Κολωνάκι, δεν ήμουν στα μπουζούκια. Ήμουν με την παρέα μου. Με έναν άνθρωπο που έχεις υπάρξει τόσα χρόνια δε θα μιλήσεις; Συνειδητοποιεί ένας φίλος μου πως τραβάνε, εγώ δεν το είχα πάρει χαμπάρι, και ξαφνικά το βλέπεις στα sites. Να μην ξέρεις από πού να κρυφτείς".

Τότε τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος που βρίσκεται πια στην τηλεοπτική της παρέα, και τη ρώτησε: "Χάρηκες που τον είδες; Στενοχωρήθηκες;" για να λάβει την απάντηση: "Δε θέλω να μιλήσω καθόλου για αυτό".

Αξίζει να παραθέσουμε το -όπως φαίνεται- καθόλου τυχαίο story που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου το αμέσως επόμενο πρωί από τη συνάντησή τους. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο της σειράς Sex and The City, στο οποίο η εμβληματική Carrie Bradsaw φαίνεται να σκέφτεται: "Το μόνο πράγμα που κατάλαβα εκείνο το βράδυ ήταν ότι ίσως θα έπρεπε να είχα μείνει σπίτι".