Follow us

Σμαράγδα Καρύδη για #metoo | "Απομακρύνθηκα από ανθρώπους - Είναι για καλό νομίζω "

"Δεν είναι δουλειά μας να πούμε για τα θέματα που πήραν τον δρόμο της δικαιοσύνης".

MissBloom TEAM
Σμαράγδα Καρύδη NDP

Στη Δανάη Μπάρκα και την κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη" μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη το πρωί της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια του Celebrity Game Night αναφέρθηκε αφενός στην εκπομπή της και αφετέρου στο κίνημα #MeToo που ξέσπασε πριν από έναν περίπου χρόνο στο θέατρο και όχι μόνο.

Μεταξύ άλλων, είπε:

Με φοβίζει μην μου φύγει η όρεξη στη δουλειά. Υπάρχουν διαστήματα που δεν έχω καθόλου όρεξη στη δουλειά και δεν κάνω τίποτα, κοιτάω το ταβάνι. Δεν έχω τρελή ενοχή, δεν πιστεύω ότι πρέπει να πεθάνω στο σανίδι. Με κουράζει πολύ η συνάφεια και η έκθεση, έχω αγοραφοβία. Κάποιες φορές θέλω να κάτσω στη γωνίτσα μόνη μου.

Δεν μπορώ να νιώθω την ευθύνη ότι πρέπει να πω το σωστό. Προσπαθώ επειδή έχω βήμα να πω κάτι που θα είναι χρήσιμο. Με απογοητεύει η κακή προαίρεση και η βλακεία. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ντουβάρια αμετακίνητα. Εγώ προσπαθώ να μην είμαι, πρέπει να μετακινείσαι.

Δεν είναι ωραίο το πολεμικό κλίμα στο θέατρο. Δεν είναι δουλειά μας να πούμε για τα θέματα που πήραν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Απομακρύνθηκα από ανθρώπους που μπλέχτηκαν σε όλα αυτά που έγιναν, αλλά τελικά είναι για καλό νομίζω".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ