Νικολέττα Βλαβιανού εναντίον Βίκυς Κάβουρα | "Είναι όλο παραφιλολογία - Είναι πολύ άδικο"

"Τρέχουμε στα υπουργεία για τις πρόβες και μια κυρία λέει "έγινε από μένα".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα" μίλησε η Νικολέττα Βλαβιανού το πρωί της Δευτέρας 13/12. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη και για ένα θέμα που ξέσπασε προ ολίγων ημερών, όταν η Βίκυ κάβουρα αποχώρησε από την παράσταση που επρόκειτο να συμμετάσχει και έθιξε το γεγονός ότι οι συνάδλεφοί της δεν πληρώνονται για το διάστημα των προβών.

-"Πλέον δήλωσε ότι έγινε αλλαγή, μέσω του ΣΕΗ, και θα πληρώνονται οι πρόβες", είπε η ρεπόρτερ με τη Νικολέτα Βλαβιανού να απαντά:

"Αυτό είναι όλο μια παραφιλολογία. Επειδή είμαι στο Διοικητικό του ΣΕΗ, δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Όταν έρθει κάποιος να κάνει μία καταγγελία, πάει μετά στην επιθεώρηση εργασίας κλπ κλπ.. Το ότι ζητάμε να πληρώνονται οι πρόβες, είναι ένα πάγιο αίτημα το οποίο δεν έχει σχέση με τη Βίκυ Κάβουρα.

Είναι πολύ άδικο ξαφνικά ένας αγώνας τόσων ανθρώπων, ανομοιογενών μεταξύ τους που κάθονται σε ένα τραπέζι και προσπαθούν να βρουν μία λύση και να έρχεται ξαφνικά μία συνάδελφος και να λέει "α! παιδιά, αυτό έγινε από εμένα”. Η ίδια το είπε αυτό; Με συγχωρείτε πολύ, δεν μπορώ να απαντήσω σε κάτι. Δικό σας…"

Εξωτερική φωτογραφία: NDP