Follow us

Celebrity News | Η επική αντίδραση της "νυφούλας" Δέσποινας Βανδή & ο παίκτης που αποχώρησε από το GNTM & οι φιναλίστ του μεγάλου τελικού

Η Ντίνα Μιχαηλίδου σχολιάζει το κίνημα #metoo, o Σταύρος Ζαλμάς για την αποχή του από την τηλεόραση, η Μαίρη Συνατσάκη σε μία τοποθέτηση όλο νόημα μετά το τέλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τους "Αρβύλα" & η ένταση στο πλατό του GNTM.

MissBloom TEAM
yupiii

GNTM Ημιτελικός | Ο παίκτης που αποχώρησε & οι φιναλίστ του μεγάλου τελικού

Celebrity News | Η επική αντίδραση της "νυφούλας" Δέσποινας Βανδή & ο παίκτης που αποχώρησε από το GNTM & οι φιναλίστ του μεγάλου τελικού

Ο ημιτελικός του GNTM μόλις ολοκληρώθηκε!

Τα τέσσερα μοντέλα βρέθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή προκειμένου να ακούσουν ποια ήταν η απόδοση τους στην φωτογράφιση που προηγήθηκε.

ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ GNTM;

Ο παίκτης που αποχώρησε και δεν θα διεκδικήσει τον τίτλο είναι η Ειρήνη Λεμπέση, το φετινό golden pass του διαγωνισμού.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ντίνα Μιχαηλίδου: "Αυτά τα ακούω βερεσέ, πιστεύω ότι θα είχαν γίνει χοντρές καταγγελίες αν γινόντουσαν σήμερα αυτά"

δομνα μιχαηλίδου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνάντησε την Ντίνα Μιχαηλίδου στο πλατό της εκπομπής "The 2night show". Η αγαπημένη ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη στον \παρουσιαστή αναφερόμενη μεταξύ άλλων στον χαμό του πατέρα της, του γνωστού σκηνοθέτη Γιώργου Μιχαηλίδη, αλλά και στις αποκαλύψεις που έφερε το Κίνημα #Metoo στο θεατρικό σανίδι.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η επική αντίδραση της Δέσποινας Βανδή στην ατάκα της Μαρίας Μπακοδήμου: "Πότε θα σε δούμε νυφούλα;"

Δέσποινα Βανδή

Η κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" τρύπωσε στο λαμπερό "J2US" και συνάντησε τη Δέσποινα Βανδή και τη Μαρία Μπακοδήμου. Η δημοσιογράφος της εκπομπής του ALPHA θέλησε να προσεγγίσει τη Μαρία Μπακοδήμου για να λάβει πληροφορίες για την πολυαναμενόμενη συνεργασία της Δέσποινας Βανδή με την Άννα Βίσση, ωστόσο η συζήτηση που ακολούθησε είχε διαφορετική χροιά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Σταύρος Ζαλμάς: "Αυτό το πλήρωσα ακριβά, την άλλη μέρα ο παραγωγός μου είπε: "Πρέπει να φύγεις"

ζαλμάς

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής "The 2night show" βρέθηκε ο Σταύρος Ζαλμάς. Ο δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 κατά την οποία αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του επιστροφή μετά από 8 χρόνια απουσίας αλλά στη συνέντευξη που το κόστισε.

Αρχικά, η αποχή του ηθοποιού από τα τηλεοπτικά δρώμενα τέθηκε αμέσως στη συζήτηση με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει τι συνέβη τότε. Όπως παραδέχτηκε, μία συνέντευξή του σε γνωστή εφημερίδα αποτέλεσε την αιτία να τον απομακρύνουν από τη δουλειά του. Μέσα από τις τότε δηλώσεις του είχε σχολιάσει κάποιες ατέλειες του τηλεοπτικού τοπίου, αλλά και της σειράς που συμμετείχε.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Μαίρη Συνατσάκη σε μία τοποθέτηση όλο νόημα μετά το τέλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τους "Αρβύλα"

Envie Shoes | Το 2nd drop της Μαίρης Συνατσάκη έχει τα κατάλληλα σχέδια για τις εορταστικές εμφανίσεις σου

Το διαζύγιο των "Ράδιο Αρβύλα" από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ιδιαίτερα μετά τη φορτισμένη ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη στον αέρα της σατιρικής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Μεταξύ των ανθρώπων που τοποθετήθηκαν επί του θέματος βρέθηκε και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία σχολίασε με τον δικό της τρόπο το συμβάν που ακολούθησε της δημοσιοποίησης των καταγγελιών σε βάρος του παρουσιαστή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Ένταση στο πλατό: Οι κατηγορίες της Ειρήνης για τους συμπαίκτες της

GNTM

Στον ημιτελικό του GNTM κατά τη διάρκεια της κριτικής στην Ειρήνη, η νεαρή παίκτρια δεν "μάσησε" τα λόγια της και κατηγόρησε ευθέως τους συμπαίκτες της.

"Ξεκίνησα με πολύ θετικό vibe, αλλά τα πράγματα δεν κυλούσαν τόσο ομαλά κι αντιμετώπιζα δυσκολίες που δεν είχε σκεφτεί ότι θα αντιμετώπιζα, όπως να κάνουν ο Κωνσταντίνος και η Όλγα τα δικά τους", είπε χαρακτηριστικά το νεαρό μοντέλο, συμπληρώνοντας ότι: "Τον έκαναν για να με δυσκολέψουν και να πάνε εκείνοι στον τελικό".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ