Follow us

Στάθης Παναγιωτόπουλος | Νέα καταγγελία σε βάρος του από νεαρή τραγουδίστρια

"Όταν ακόμη ήμουν ανήλικη..."

MissBloom TEAM
Στάθης Παναγιωτόπουλος NDP

Μία νέα καταγγελία εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου έγινε το βράδυ της Δευτέρας 13/12, από νεαρή τραγουδίστρια. Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια Chrysa ανέβασε μερικά stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου περιγράφει τη δική της ιστορία με τον πρώην συνεργάτη του Αντώνη Κανάκη και ραδιοφωνικό παραγωγό.

Στάθης Παναγιωτόπουλος - Η πρώτη δήλωσή του μετά τον σάλο: "Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, ήταν τεράστια απερισκεψία"

Όπως εξηγεί σε σειρά φωτογραφιών, τον γνώρισε όταν ακόμη ήταν ανήλικη:

Τώρα λοιπόν που βγήκαν όλα στη φόρα, έχω να πω και γω τη δική μου ιστορία για το γνωστό σε όλους μας τηλεοπτικό πρόσωπο. Όταν ακόμη ήμουν ανήλικη έπαιζε σε ένα γνωστό beach bar όπου είχα πάει με τους φίλους μου. Κάποια στιγμή είπε κάποιο ανέκδοτο που μου φάνηκε αστείο και γέλασα.

Έτσι βρήκε την ευκαιρία να με προσεγγίσει. Κάποια στιγμή λίγο μεθυσμένη και ξεχασμένη καθώς διασκέδαζα με τους φίλους μου, καθίσαμε στο bar όπου βρισκόταν και ο ίδιος.

Κάποια στιγμή πήγα στην τουαλέτα και την ώρα που βρισκόμουν μέσα άκουσα την πόρτα να ανοίγει. Βγαίνοντας έξω τον αντίκρυσα σοκαρισμένη και εκείνος με ρώτησε "ωχ, εδώ είναι οι γυναικείες τουαλέτες; Μπερδεύτηκα”.

Στη συνέχεια μου έκανε ερωτήσεις για τη ζωή μου και αφού είδε ότι απαντούσα προχώρησε σε άλλες ερωτήσεις που δε θέλω να αναφέρω λόγω της χυδαιότητας αυτών. Ευτυχώς μια φίλη μου ήταν στη δίπλα τουαλέτα και δεν το είχε παρατηρήσει. Οπότε μόλις την είδε έφυγε.

Στη συνέχεια δε δίστασε ακόμη και μπροστά στους φίλους μου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά μου που ήμουν ανήλικη και δε μπορούσαμε να "περάσουμε καλά” περνώντας από μπροστά μου και λέγοντάς μου ¨πολύ κρίμα.

Μέχρι τώρα φοβόμουν πολύ. Ακόμη και όταν πήγα στην εκπομπή του για να παίξουμε με τη μπάντα με κοίταξε και καθώς με αναγνώρισε απέφευγε να με κοιτάξει στα μάτια. Αν δείτε το βίντεο της εκπομπής θα καταλάβετε στην αρχή πόσο άβολα αισθάνεται που πρέπει να μου πάρει συνέντευξη. Δε φοβάμαι πια, είμαστε όλοι μαζί. Όλα τα καθάρματα δε θα τη γλιτώσετε.

Στάθης Παναγιωτόπουλος | Ποιος είναι ο δημοσιογράφος και παραγωγός που κατηγορείται για "εκδικητικό πορνό"

Θυμίζουμε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απομακρύνθηκε από την εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα", έπειτα από καταγγελίες πρώην συντρόφου του για revenge porn, δημοσίευση δηλαδή προσωπικών τους στιγμών σε σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Στάθης Παναγιωτόπουλος | Νέα καταγγελία σε βάρος του από νεαρή τραγουδίστρια
chrysa2
chrisa
chrysa

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ