Follow us

Στάθης Παναγιωτόπουλος | Το μήνυμα του Ηλία Γκιώνη μετά την απομάκρυνσή του από τους "Ράδιο Αρβύλα"

Και οι νέες αποκαλύψεις του για τις καταγγελίες.

MissBloom TEAM
Στάθης Παναγιωτόπουλος NDP

Σοκ προκάλεσαν οι καταγγελίες εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου από πρώην σύντροφό του για revenge porn, δημοσίευση δηλαδή προσωπικών τους στιγμών σε πορνογραφικού περιεχομένου σελίδες.

Αυτό προκάλεσε και την άμεση απομάκρυνσή του από την εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα", που ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης το βράδυ της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου στον αέρα του ΑΝΤ1.

Μερικές ώρες αργότερα, ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης ή αλλιώς "o mikros prigkipakos" που πρώτος έκανε γνωστές τις καταγγελίες αυτές εναντίον του ραδιοφωνικού παραγωγού, θέλησε να στείλει ένα νέο μήνυμα μέσα από τα προσωπικά του social media:

Κάπου εδώ να σας πω ότι σήμερα τα καταφέραμε όλα μαζί και μπράβο σε όλα σας. Επίσης κάπου εδώ να πούμε τον λόγο που έβγαλα εγώ το θέμα.

Γιατί θέλαμε πρώτα απ’ όλα να μείνει προστατευμένη η κοπέλα, έπειτα για να είμαστε εμείς η κύρια πηγή είδησης και να μην παραποιηθεί η καταγγελία όπως και έγινε τελικά από αναπαραγωγές τρίτων.

Τέλος γιατί η δημοσιογραφία στη χώρα μας έχει αποδείξει πόσο μη αναξιόπιστη και κίτρινη είναι πολλές φορές.

Στάθης Παναγιωτόπουλος | Το μήνυμα του Ηλία Γκιώνη μετά την απομάκρυνσή του από τους "Ράδιο Αρβύλα"
omikrosprigipakos

Το πρωί της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου λοιπόν, στην εκπομπή "Το Πρωινό", ο ακτιβιστής είπε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα:

Αρχικά έλαβε την πληροφορία μέσω κοινής μας φίλης ότι υπάρχει μία κοπέλα που θέλει να με δει από κοντά για να μου αναφέρει μία καταγγελία για ένα δημόσιο πρόσωπο. Έτσι βρέθηκα με την κοπέλα να πιούμε έναν καφέ και να μου εξηγήσει τι έχει συμβεί.

Ήθελε βοήθεια γιατί φέτος όταν ξεκίνησε η εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα και τον είδε στην τηλεόραση της ξύπνησε πάλι μέσα της όλο αυτό που έχει συμβεί, γιατί δεν έχει τελειώσει, δεν έχει εκδικαστεί ακόμη και γενικά είναι σε μία ψυχολογική κατάσταση που δεν της έκανε καλό, οπότε θεώρησε ότι πρέπει να βγει δημόσια, για να φύγει από τον δημόσιο χώρο ο συγκεκριμένος.

Συναντηθήκαμε, μου είπε αναλυτικά την ιστορία. Μου έδειξε τη δικογραφία και ό,τι έχει κάνει δικαστικά εναντίον του. Υπήρχε ένα διάστημα που το συζητούσαμε γιατί ήταν αρκετά φοβισμένη, υπήρχαν ενδοιασμοί. Εγώ φρόντισα να είμαι δίπλα της, να έχουμε επαφή όλες τις ημέρες μέχρι που αποφάσισε να μου πει το οκ και να βγάλω την καταγγελία πια.

Παρόλο που έκανε και την καταγγελία στον Στάθη, ο ίδιος δεν κατέβασε κανένα αρχείο, χρειάστηκε περίπου τρεις μήνες δουλειάς από την ίδια και έρευνας. Ήταν αρκετά χρονοβόρο και δύσκολο γιατί οι περισσότερες πορνογραφικές σελίδες είναι απρόσωπες.

Η κοπέλα από το 2016 μέχρι και σήμερα, είναι τελείως μόνη της και όσον αφορά στα δικαστικά. Έχει κάτσει και έχει δει άπειρες ώρες πορνό για να βρει τον εαυτό της. Τα πρώτα βίντεο ανέβηκαν όσο ήταν ήδη οι δυο τους σε σχέση, χωρίς να το γνωρίζει η ίδια.

Από την περιγραφή που μου έκανε η κοπέλα, μπορεί να έπιναν καφέ στο σαλόνι κι αυτός να ανέβαζε τα βίντεο στο δωμάτιο. Ήταν τόσο οι ημερομηνίες μαζί… Έπειτα κι αφού του κατατέθηκε η μήνυση η πρώτη, επί τόπου, ανέβασε κι άλλο βίντεο. Όλη η δικογραφία υπάρχει αναλυτικά. Αφού έκανε τη μήνυση την πρώτη, αυτός ξανανέβασε βίντεο και μετά του ξαναέκανε μήνυση και έτσι κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. Είναι και ο ίδιος στα βίντεο.

Δεν ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες άλλες, γιατί δεν ήταν άνετη. Η κοπέλα φαίνεται ξεκάθαρα. Στο google βγάζει άπειρα αρχεία με το πρόσωπό της. Δε θα σταματήσει, θα πάει δικαστικά".

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ