Follow us

Γιώργος Τράγκας | Συντετριμμένη η σύζυγός του Μαρία Καρρά (vid)

Ποια είναι η γυναίκα που παντρεύτηκε τρεις φορές και στεκόταν διακριτικά στο πλευρό του.

MissBloom TEAM
Τράγκας Καρρά NDP

Σε ηλικία 72 ετών "έφυγε" από τη ζωή ο Γιώργος Τράγκας, νικημένος από τον κορονοϊό. Ο δημοσιογράφος πέθανε τα ξημερώματα της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου ενώ τις τελευταίες ημέρες έδινε μάχη με τον covid-19 στο νοσοκομείο Σωτηρία, όντας ανεμβολίαστος παρόλο που είχε υποκείμενα νοσήματα.

Συντετριμμένη είναι φυσικά η οικογένειά του, η σύζυγός του Μαρία Καρρά και τα παιδιά του, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ANT1 και το "Πρωινό" ο στενός του συνεργάτης Πάρις Κουρτζίδης.

Ποια είναι λοιπόν η Μαρία Καρρά; Πρόκειται για τη γυναίκα που ο δημοσιογράφος είχε παντρευτεί τρεις φορές και στεκόταν διακριτικά στο πλευρό του εδώ και πολλά χρόνια, με την κοινή πορεία τους να μετρά 22 έτη.

Αποτελεί την τρίτη σύζυγό του και είναι 44 ετών. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν εκείνη ως δημοσιογράφος βρέθηκε στο γραφείο του προκειμένου να ζητήσει εργασία και έκτοτε ήταν αχώριστοι. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος, παντρεύτηκαν τρεις φορές, μια με πολιτικό γάμο, μια με θρησκευτικό ενώ ανανέωσαν τους όρκους τους ξανά το 2019 στο Λας Βέγκας. Να σημειώσουμε ότι δεν απέκτησαν κάποιο παιδί μαζί, με τον Γιώργο Τράγκα να έχει εκμυστηρευτεί στην εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" την επιθυμία του να υιοθετήσουν δύο παιδιά από τη Συρία.

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ