Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Έτσι σχολίασε την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου (vid)

"Εμένα με ενδιαφέρει ως μητέρα που μεγαλώνω παιδιά".

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη NDP

Πρώτο θέμα στις περισσότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης αποτέλεσε η απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τους "Ράδιο Αρβύλα". Ο ραδιοφωνικός παραγωγός μετά από καταγγελίες σε βάρος του από πρώην σύντροφό του για δημοσίευση των προσωπικών τους στιγμών σε ιστοσελίδα πορνογραφικού υλικού, δεν αποτελεί πια μέλος της εκπομπής του ANT1, κατόπιν ανακοίνωσης του Αντώνη Κανάκη.

Υπόθεση Στάθη Παναγιωτόπουλου | Πότε θα καταλάβουμε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην Ελλάδα;

Το γεγονός σχολιάστηκε και από την εκπομπή "Ελένη" το μεσημέρι της Τρίτης (14/12), με την Ελένη Μενεγάκη να τοποθετείται επί του θέματος λέγοντας:

"Ειλικρινά δε μπορώ να φανταστώ πως έχει το δικαίωμα κανείς να σου κάνει κάτι τέτοιο είτε τον εμπιστεύεσαι είτε όχι, είτε είσαι σε σχέση είτε δεν είναι σχέση. Και εμείς σε αυτή την εποχή ζούμε. Κανείς δεν δικαιούται να σου κάνει τέτοιο πράγμα. Είναι ότι πιο σκληρό και εξευτελιστικό μπορείς να κάνεις σε έναν άνθρωπο. Να είμαστε πολύ ξεκάθαροι σε αυτό, γιατί ωραία όσα λέμε.

Εμένα με ενδιαφέρει ως μητέρα που μεγαλώνω παιδιά και αυτή τη στιγμή έχω παιδιά σε διάφορες ηλικίες. Το θέμα μου εμένα προσωπικά είναι να μάθουμε όλοι και εμείς οι γονείς και να επικοινωνήσουμε στα παιδιά να βλέπουν τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Να φτάσουμε στο σήμερα και να περάσουμε και πέντε μηνύματα. Να μάθουμε και εμείς καλυτέρα από τι μπορεί κανείς σήμερα πραγματικά να κινδυνεύσει και πώς να προστατευθεί. Πρέπει αν γνωρίζει κάποιος κάτι να το λέει, ότι και αν ξέρει ο άλλος. Δεν ξέρω τι να πώ. Τα νεότερα παιδιά σκέφτομαι ειλικρινά".

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ