Follow us

Εριέττα Κούρκουλου | Ποζάρει με μίνι μαύρο φόρεμα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη (pic)

Η εμφάνιση της εγκυμονούσας με LBD.

MissBloom TEAM
Εριέττα Κούρκουλου

Το rock-chic στιλ της εξακολουθεί να διατηρεί και την περίοδο της εγκυμοσύνης της η Εριέττα Κούρκουλου. Η μέλλουσα μαμά διανύει τον έκτο μήνα της κύησης και δεν βλέπει την ώρα να υποδεχθεί στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη.

Όπως βλέπουμε στο Instagram story που μοιράστηκε στον λογαριασμό της λοιπόν, για τη βραδινή της βόλτα επέλεξε ένα μαύρο μίνι φόρεμα με παγέτες, το οποίο συνδύασε με πολλά κοσμήματα, αρβυλάκια και λαδί τσάντα. Όπως συνηθίζει, δεν έκανε κάποιο έντονο μακιγιάζ δίνοντας και πάλι την ψήφο εμπιστοσύνης της στο natural look.

Εριέττα Κούρκουλου | Ποζάρει με μίνι μαύρο φόρεμα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη (pic)

Η ανακοίνωση ητς εγκυμοσύνης της

Τα ευχάριστα νέα της πρώτης της εγκυμοσύνης είχε μοιραστεί πάλι μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, όταν πόζαρε στην αγκαλιά του συζύγου της. Στη λεζάντα της, στις 17 Οκτωβρίου, είχε γράψει:

Μια φωτογραφία στο ίδιο σημείο, αλλά με μια πολύ διαφορετική ανακοίνωση και ακόμα μεγαλύτερη αγάπη για τον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα μου βράχος όλο αυτό τον καιρό. Με τον γιο μας στην κοιλιά μου αυτή την φορά, εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν, να κρατήσουν σύντομα το παιδάκι τους αγκαλιά. Χωρίς την δική σας αγάπη και υποστήριξη δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα!
Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’αυτό. 🙏🏻

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ