Follow us

Αντώνης Κανάκης σε πρώην σύντροφο Στάθη Παναγιωτόπουλου | "Εύχομαι να είχες έρθει να μας το πεις"

Οι Ράδιο Αρβύλα βγήκαν στον αέρα, ντυμένοι στα μαύρα, και απευθύνθηκαν στην πρώην σύντροφο του πρώην συνεργάτης τους, αλλά και στην κυβέρνηση.

MissBloom TEAM
Αντώνης Κανάκης NDP

Ντυμένοι στα μαύρα, Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης βγήκαν στον αέρα της εκπομπής τους, ύστερα από τις καταγγελίες σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για δημοσίευση φωτογραφιών και βίντεο ερωτικού περιεχομένου με την πρώην σύντροφό του -χωρίς φυσικά τη συγκατάθεσή της.

Πρώην σύντροφος Στάθη Παναγιωτόπουλου | "Μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου"

"Βγήκαμε σήμερα, γιατί δεν γίνεται να μην είμαστε εδώ", είπε ο κεντρικός παρουσιαστής. "Θα δώσουμε απαντήσεις όπου και όπως πρέπει", υπογράμμισε πριν πάει στο πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα.

Στη συνέχεια μίλησε εκτενώς για την υπόθεση και τόνισε: "Δεν γνωρίζαμε την κοπέλα, δεν γνωρίζαμε καμία από τις συντρόφους του Στάθη". Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στην 30χρονη πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου είπε: "Μπράβο σου που σού συνέβη αυτό το πράγμα και πήγες και το είπες", ενώ έπειτα πρόσθεσε: "Εύχομαι να είχες έρθει να μας το πεις".

"Ήμουν 15 χρονών. Το ήξερε" | Νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

"Είναι μία από τις χειρότερες συνθήκες να πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι 'ελέφαντας'", είπε ο Αντώνης Κανάκης, κάνοντας λόγο για κύμα στήριξης και αγάπης προς τους συντελεστές της εκπομπής. "Αυτό που δεν διαπραγματευόμαστε είναι η εντιμότητα και η συνέπεια στα λεγόμενά μας", τόνισε, επαναλαμβάνοντας ότι όλοι τους βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση.

"Μπορεί να ξέραμε τι είχε κάνει και να μην τον είχα αρπάξει εγώ ο ίδιος και δεν ξέρω τι θα του έκανα;" συνέχισε ο Κανάκης, αναφερόμενος στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ενώ στη συνέχεια έριξε τα πυρά του στην κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα στον Άδωνη Γεωργιάδη, καλώντας τον υπουργό να απαντήσει γιατί δεν υπάρχουν τόσα χρόνια νόμοι, που να αποτρέπουν τη δημοσίευση ερασιτεχνικών βίντεο σε πορνογραφικά sites, αλλά και γιατί δεν αποδίδεται κατευθείαν δικαιοσύνη στο θύμα.

Δες το βίντεο:


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ