Celebrity News | Τα πρώτα αποτελέσματα του τελικού του GNTM & η ανακοίνωση έκπληξη του Σκουλού για τη συνέχεια του show

Ο Κώστας Νικούλι μιλά ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και για το ενδεχόμενο ενός γάμου, το οργισμένο μήνυμα του Γιώργου Τσαλίκη κατά του Στάθη Παναγιωτόπολου, οι εντάσεις στον τελικό του GNTM & ο Ιάσονας Μανδηλάς μιλά για τη σεξουαλικότητά του.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο Κώστας Νικούλι μιλά ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και για το ενδεχόμενο ενός γάμου

Ο Γργόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής "The 2night show" τον Κώστα Νικούλι. Ο πρωταγωνιστής του "Σασμού" έδωσε μία συνέντευξη κατά την οποία αναφέρθηκε στην επαγγελματική αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Η ηθοποιία μπαίνει στη ζωή του νωρίς σαν ένα όνειρο: "Μπαίνει από νωρίς από τη στιγμή που σκέφτεσαι σοβαρότερα τα πράγματα, έρχονται κάποιες στιγμές που έρχεται μπροστά σου ένα χαρτί θεατρικής ομάδας λύκειου, και μετά άνοιξε ένας νέος κόσμος. Ασχολήθηκα, έδωσα πανελλήνιες δεν πήγε τόσο καλά, γιατί η δραματική σχολή ήταν ο στόχος μου. Οι γονείς μου το πήραν δύσκολα πήγαν πίσω στην Αλβανία μόνιμα. Μένω μόνος στην Αθήνα, είπα στη μητέρα μου θα δώσω στη δραματική και εάν δεν περάσω θα γυρίσω πίσω μαζί σας".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Το οργισμένο μήνυμα του Γιώργου Τσαλίκη κατά του Στάθη Παναγιωτόπολου: "Επειδή κυκλοφορούν πολλοί σαν κι αυτόν εκεί έξω.."

Η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και οι κατηγορίες που βαραίνουν το όνομά του απασχολούν την κοινή γνώμη αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωησης. Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να εκφράσουν ανοιχτά τις σκέψεις τους για το πολύκροτο συμβάν βρέθηκε και ο Γιώργος Τσαλίκης. Μέσα από τη δήλωσή του, ο δημοφιλής τραγουδιστής ξεκαθάρισε τη θέση του και επικοινώνησε ένα σημαντικό μήνυμα προς κάθε κάθε άνθρωπο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ιάσονας Μανδηλάς: "Τόσα χρόνια ένιωθα εγκλωβισμένος με τη σεξουαλικότητά μου"

Μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο " Love It” τη Δευτέρα, ο Ιάσονας Μανδηλάς μίλησε πρώτη φορά για τη σεξουαλικότητά του, αποκαλύπτοντας ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο χορευτής και τραγουδιστής βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ και μίλησε γι΄αυτές τις πρώτες ώρες μετά την αποκάλυψη του.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων είπε: "Καταπιέζουμε όταν κρύβουμε μέρος του εαυτού μας και νιώθουμε τόσο εγκλωβισμένοι και λίγο λίγο ανοίγουμε μια πληγή μέσα μας που δύσκολα κλείνει. Έχω ακόμη τρακ και ένταση. Θέλω όντως να βοηθήσω και νιώθω την ευθύνη να εκμεταλλευτώ σωστά τα φώτα”

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM Τελικός | Όλγα σε Κυβέλη "Σκάσε, φτάνει!"

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε το πρώτο μέρος του τελικού του GNTM, ωστόσο στη δεύτερη δοκιμασία η Όλγα δεν "μάσησε" τα λόγια της και σχολίασε αρκετά έντονα.

Συγκεκριμένα την ώρα που ήταν να φωτογραφηθεί η Κυβέλη, ο Κωνσταντίνος είπε στην Όλγα ότι: "Ας πούμε, τώρα η Κυβέλη έχει πλεονέκτημα γιατί ξέρει τα πάντα", με την Όλγα να συμφωνεί και να του απαντά: "Τεράστιο".

Ωστόσο, η Όλγα συνέχισε να μιλά άσχημα, λέγοντας μεταξύ άλλων: Κυβέλη σκάσε. Σκάσε, κλείσ’το, φτάνει μη ρωτάς άλλο!". Η ίδια ενοχλήθηκε από τη συμπαίκτρια της και από τις συνεχόμενες ερωτήσεις της στους κριτές.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM Τελικός | Τα πρώτα αποτελέσματα & η ανακοίνωση έκπληξη του Σκουλού για τη συνέχεια του τελικού

Το πρώτο μέρος του τελικό του GNTM μόλις ολοκληρώθηκε!

Οι τρεις διεκδικητές, Κυβέλη Χατζηευστρατίου, Όλγα Ντάλλα και Κωνσταντίνος Τσαγκάρης έβαλαν τα δυνατά του στις πρώτες δύο δοκιμασίες και είναι έτοιμοι για τις δύο τελευταίες που θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα.

Από τις πρώτες βαθμολογίες προηγείται η Κυβέλη με 74 βαθμούς, ακολουθεί ο Κωνσταντίνος με 70 βαθμούς και η Όλγα με 69 βαθμούς.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Tags