Follow us

Ανδρέας Μικρούτσικος | "Όταν ήμουν στο νοσοκομείο είδα την Άσπα Τσίνα. Δίνει τη μάχη της με τον καρκίνο"

"Μπράβο της που δίνει τη μάχη της με δυναμισμό και αξιοπρέπεια".

MissBloom TEAM
Άσπα Τσίνα NDP

Ένα άγνωστο στους τηλεθεατές περιστατικό αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου στον αέρα του Super Κατερίνα. Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην Άσπα Τσίνα, με αφορμή το γεγονός ότι ο επίσης πρώην παίκτης του Fame Story Νότης Χριστοδούλου βρέθηκε στην επικαιρότητα λόγω ενδεχόμενης συμμετοχής του στο Survivor.

Έτσι, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τη μεταξύ τους φιλία αποκαλύπτοντας πως οι δύο πρώην συμπαίκτες εξακολουθούν και σήμερα να κάνουν παρέα. Πρόσφατα λοιπόν ο παρουσιαστής συνάντησε την τραγουδίστρια όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο, όπου και εκείνη κάνει τις θεραπείες της.

"Παιδιά είμαι στο νοσοκομείο, ημιθανής τώρα, και ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η Άσπα. Κάνει θεραπείες η Άσπα. Μαθαίνει ότι είναι ο Αντρέας εκεί, και βλέπω την Άσπα μετά από εκείνα τα χρόνια. Γλυκύτατη. Έκατσε πάρα πολλή ώρα. Πολύ γλυκό κορίτσι.

Παιδεμένο από τη ζωή της και από αυτά, αλλά με την προσωπικότητα και τον δυναμισμό της. Με πήγε ξανά στο Fame Story και μπράβο της που δίνει τη μάχη της με τον δυναμισμό και την αξιοπρέπειά της. Της στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου και από εδώ".

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ