Follow us

Δέσποινα Βανδή | Χωρίς τον Βασίλη Μπισμπίκη σε νέα της βραδινή έξοδο

Πού βρέθηκε η τραγουδίστρια;

MissBloom TEAM
Δέσποινα Βανδή NDP

Full in love είναι το τελευταίο διάστημα η Δέσποινα Βανδή, που αποτελεί με τον Βασίλη Μπισμπίκη το πιο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους, πραγματοποιώντας κανονικά κοινές δημόσιες εμφανίσεις - Η πρώτη τους επίσημη κοινή εμφάνιση ήταν στα εγκαίνια της σχολής του Λάκη Λαζόπουλου "Τεχνών 100".

Οι δυο τους είναι αχώριστοι, ενώ δεν είναι λίγες και οι εξορμήσεις τους όπως η πρόσφατη στην Κύπρο, την Ιταλία ή και το Ναύπλιο. Σε πιο φρέσκα νέα τώρα, η Δέσποινα Βανδή το βράδυ της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου βρέθηκε στην θεατρική πρεμιέρα της παράστασης "Killer Joe" στο θέατρο Εμπορικόν.

Στο πλευρό της δεν βρισκόταν ο σύντροφός της αλλά καλοί της φίλοι και άτομα του ευρύτερου κύκλου της όπως η Μαρία Μπακοδήμου, με τη οποία είναι και μαζί στο show του Alpha J2US αποτελώντας δύο από τα τέσσερα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Μάλιστα, οι δυο τους πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό, τόσο μόνες τους όσο και με τον πρωταγωνιστή της παράστασης Γιάννης Στάνκογλου.

Δέσποινα Βανδή | Χωρίς τον Βασίλη Μπισμπίκη σε νέα της βραδινή έξοδο
Βανδή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ