Follow us

Γιώργος Τράγκας | Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του - Η επιθυμία της οικογένειάς του

Πότε θα δοθεί το "τελευταίο αντίο" στον δημοσιογράφο.

MissBloom TEAM
Τράγκας Καρρά NDP

Θλίψη στον χώρο της δημοσιογραφίας έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Γιώργου Τράγκα, που "έφυγε" από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης (14/12) σε ηλικία 72 ετών.

Ο γνωστός δημοσιογράφος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία με κορονοϊό, με την ανακοίνωση του νοσοκομείου να αναφέρει σχετικά:

"Κατέληξε στις 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος ‘’Ελεύθεροι Άνθρωποι’’ σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου ‘’Η ΣΩΤΗΡΙΑ’’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου".

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης 16/12 στην Παναγία Ελευθερώτρια στην Κηφισιά. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κ.ΕΛ.ΑΝ. Πάρις Κουρτζίδης, η οικογένειά του επιθυμεί αντί στεφάνων να γίνει δωρεά στην Κιβωτό του Κόσμου και στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ.

"Πέμπτη 16/12 στη 1.00μμ, η εξόδιος ακολουθία του Γιώργου Τράγκα, στην Παναγία Ελευθερώτρια Κηφισιάς. Θα ακολουθήσει η ταφή του στο δημοτικό κοιμητήριο Κηφισιάς. Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί δωρεά στην Κιβωτό του Κόσμου και στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ. Θα εκδοθεί ενημερωτικό ΔΤ".

Η ανάρτησή του στο Twitter

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ