Follow us

Στάθης Παναγιωτόπουλος | Σε εστιατόριο με τη σύζυγό του μετά τον σάλο (vid)

Οι δυο τους παντρεύτηκαν κρυφά πριν από 1,5 μήνα.

MissBloom TEAM
Στάθης Παναγιωτόπουλος

Σε εστιατόριο με τη σύζυγό του γευμάτιζε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος λίγο αφότου έγινε γνωστό το σκάνδαλο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των media τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha και της εκπομπής T-Life.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός που από το βράδυ της Δευτέρας 13/12 αποτελεί παρελθόν από τους Ράδιο Αρβύλα, μετά από σχετική ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη, κατηγορήθηκε από πρώην σύντροφό του για δημοσίευση προσωπικών τους στιγμών. Ειδικότερα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανέβασε σε ιστοσελίδες πορνογραφικού υλικού φωτογραφίες και βίντεο με πρωταγωνίστρια την πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Όπως αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της λοιπόν η Τατιάνα Στεφανίδου, την ώρα που ξέσπασε για πρώτη φορά ο σάλος γύρω από το όνομά του, εκείνος βρισκόταν σε γνωστό μαγαζί με την επί 1,5 μήνα σύζυγό του. Πρόκειται για εστιατόριο στην Περαία Θεσσαλονίκης. Το ρεπορτάζ θέλει το ζευγάρι να απαθανατίζεται εκεί στις 15:00 περίπου το μεσημέρι της Τρίτης 14ης Δεκεμβρίου.

Η γνωριμία τους και ο μυστικός γάμος

Όπως πάλι αποκάλυψε το T-Life και η Μαριλένα Μπάμου, οι δυο τους γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι και παντρεύτηκαν την 1η Νοεμβρίου μυστικά, χωρίς να το ξέρει κανείς, στη Αλόννησο. Ο γάμος ήταν πολιτικός και πραγματοποιήθηκε από τον δήμαρχο του νησιού. Εκεί βρίσκονταν μόνο δύο μάρτυρες, πολύ στενοί τους φίλοι.

Όπως ακούσαμε στον αέρα του "T-Live”, η κοπέλα που κατήγγειλε τον πρώην συνεργάτη του Αντώνη Κανάκη, είχε συναντήσει τη σύζυγό του και της είχε αποκαλύψει όσα συνέβησαν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ