Follow us

Η αιχμηρή απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε μετά τις δηλώσεις της για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Το Instagram story που ανέβασε η youtuber και influencer.

Μαίρη Συνατσάκη NDP

Το revenge porn και η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου που απασχολεί την κοινή γνώμη τις τελευταίες μέρες δεν έχει αφήσει ασυγκίνητο σχεδόν κανέναν. Έτσι και η Μαίρη Συνατσάκη, ερωτηθείσαι στην εκπομπή "Το Πρωινό" σχετικά, αποκάλυψε μερικές σκέψεις της αναφορικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Άλλη μια πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου ετοιμάζει καταγγελία εις βάρος του

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται να είπε:

"Το μόνο ευχάριστο σε αυτή την ιστορία είναι ότι μιλάμε πια για τα πράγματα με το όνομά τους πια. Λέμε revenge porn. Λέμε όρους, μαθαίνουμε ορολογίες, βγαίνουμε μπροστά σε κάμερες κι όσο άβολο κι αν είναι λέμε αυτό είναι φοβερά κατακριτέο και φρικτό και υπάρχουν συνέπειες. Αυτό είναι το μοναδικό που με κάνει να αισιοδοξώ ότι μπαίνουμε σε μία άλλη εποχή που πια δεν στοχοποιείται το θύμα, αλλά παίρνει τη θέση που του αρμόζει ο θύτης."

"Εμένα μου έχει συμβεί στη δική μου ζωή, για έναν πολύ κοντινό μου άνθρωπο μετά από χρόνια να αποκαλυφθεί ένα πολύ σκοτεινό κομμάτι της συμπεριφοράς του και όχι απλά έπεσα από τα σύννεφα, αλλά ταράχτηκε όλο μου το σύμπαν. Γίνεται. Πολλές φορές ακόμα και στο σπίτι ενός ανθρώπου να είσαι, δε μπορείς να τα ξέρεις όλα. Δεν μου φαίνεται παράλογο να μην γνώριζαν. Βαρέθηκα να συμβουλεύουμε τα νέα κορίτσια. Ας συμβουλέψουμε τα νέα αγόρια. Έλεος! Πρέπει να συμβουλέψουμε τα αγόρια για το πώς θα βλέπουν ισότιμα τα κορίτσια", είπε μεταξύ άλλων η Μαίρη Συνατσάκη.

Πολλοί όμως έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά στα social media τις δηλώσεις της, με την influencer να βρίσκει στο Twitter τα σχετικά κακόβουλα σχόλια και να απαντάει με τον δικό της τρόπο μέσω των stories της:

"Ο λόγος που δεν πρόκειται να σκάσω ουδεπώποτε", έγραψε.

Η αιχμηρή απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε μετά τις δηλώσεις της για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ