Follow us

Γάμοι 2021 | Όλοι οι ξένοι celebrities που παντρεύτηκαν μέσα στη χρονιά

Οι διάσημοι γάμοι που πραγματοποιήθηκαν στη μετα-covid εποχή.

MissBloom TEAM
γάμοι 2021 Instagram

Μπορεί ο κορονοϊός το 2020 να στέρησε την ευκαιρία σε πολλά ζευγάρια να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, το 2021, όμως, ήταν η χρονιά κατά την οποία όσοι celebrities ανέβαλαν τα σχέδια τους λίγους μήνες νωρίτερα, κατάφεραν τελικά να τα υλοποιήσουν στη μετα-covid εποχή του έτους που φτάνει στο τέλος του. Υπήρχαν βέβαια και εκείνοι που εξαιτίας της εμφάνισης της πανδημίας αναγκάστηκαν να γνωριστούν εν τάχει καλύτερα και βαθύτερα και να πάρουν την απόφαση να κάνουν το επόμενο βήμα, συνειδητοποιώντας πως η ζωή τους δεν υφίσταται χωρίς το άλλο τους μισό. Έτσι, χωρίς μεγάλα λόγια, σας παρουσιάζουμε όλα εκείνα τα celebrity ζευγάρια που μέσα στον περίεργο αυτό χρόνο της αναπροσαρμογής είπαν το "ναι".

Nicolas Cage - Riko Shibata

Για τον 57χρονο ηθοποιό, ο γάμος με την 27χρονη σύντροφό του ήταν ο πέμπτος. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο στο ξενοδοχείο Wynn στο Λας Βέγκας, ύστερα από έναν χρόνο σχέσης.

Γάμοι 2021 | Όλοι οι ξένοι celebrities που παντρεύτηκαν μέσα στη χρονιά

Ariana Grande - Dalton Gomez

Η Ariana Grande παντρεύτηκε τον αγαπημένο της σε μία πολύ προσωπική τελετή στο σπίτι της στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας με 20 καλεσμένους. Η ίδια λίγο αργότερα ανέβασε ορισμένες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ariana Grande

Justin Hartley - Sofia Pernas

Ύστερα από το ξαφνικό διαζύγιό του από την Chrisnell Stause, ο πρωταγωνιστής του "This is Us" παντρεύτηκε ξανά την ηθοποιό από το Blood and Treasure σε μία τελετή στο Μαλιμπού.

Justin Hartley - Sofia Pernas

Elizabeth Olsen - Robbie Arnett

Η μικρότερη αδερφή των Mary-Kate και Ashley και ηθοποιός αποκάλεσε σε μία συνέντευξη της με την Kaley Cuoco τον σύντροφό της, σύζυγό της, αποκαλύπτοντας πως οι δυο τους παντρεύτηκαν, χωρίς να το πουν σε κανέναν.

Elizabeth Olsen - Robbie Arnett

Paola Fendi - Aram Ahmed

Η κληρονόμος του πασίγνωστου οίκου παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούνιο στην Ίμπιζα τον σύντροφό της με ένα εντυπωσιακό νυφικό Valentino.

Loading...

Gwen Stefani - Blake Shelton

Με 40 καλεσμένους και υπό άκρα μυστικότητα, οι δύο τραγουδιστές παντρεύτηκαν στις αρχές του Ιουλίου ενώπιον των οικογενειών τους και ελάχιστων κοντινών φίλων. Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2015, με την πρόταση γάμου να πραγματοποιείται τον Οκτώβριο του 2020.

Loading...

Issa Rae - Louis Diame

Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον σύντροφό της τον περασμένο Ιούλιο σε μία ιδιωτική τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Νότια Γαλλία, φορώντας ένα Vera Wang νυφικό.

Issa Rae

Will Forte - Olivia Modling

Ο γνωστός κωμικός από την εκπομπή SNL αποκάλυψε πως παντρεύτηκε με την αρραβωνιαστικιά στις 31 Ιουλίου ύστερα από αρκετές σκέψεις λόγω του κορονοϊού. Εν τέλει αποφάσισαν να τον πραγματοποιήσουν σε 2 εβδομάδες στο Νέο Μεξικό, χωρίς άγχος και δεύτερες σκέψεις.

Will Forte

Grace Gummer - Mark Ronson

Ύστερα από αρκετή φημολογία για τον αρραβώνα και τον γάμο τους, ο μουσικός παραδέχθηκε με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως πράγματι παντρεύτηκε την κόρη της Meryl Streep.

Loading...

Gabriella de Givenchy - Ugo de Mallmann

Η ανιψιά του εμβληματικού Hubert de Givenchy παντρεύτηκε τον περασμένο Αύγουστο τον σύντροφό της στο Κάπρι της Ιταλίας, αφού ήδη ο κορονοϊός τους είχε χαλάσει τα σχέδια για τον γάμο στη Ν. Γαλλία. Η νύφη όπως ήταν αναμενόμενο φόρεσε ένα φόρεμα που έφερε την υπογραφή του πασίγνωστου οίκου, όπως ονειρευόταν από μικρή.

Loading...

Aubrey Plaza - Jeff Baena

Υπό άκρα μυστικότητα φαίνεται ότι παντρεύτηκε η ηθοποιός, η οποία αναφέρθηκε στον Baena ως σύζυγό της σε μία ανάρτησή της στο Instagram, γεγονός που δεν καθιστά φανερή την ακριβή ημερομηνία του γάμου τους. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2011 και έχει συνεργαστεί σε πολλά πρότζεκτ.

Aubrey Plaza- Jeff Baena

Lena Dunham - Luis Felber

Σε μία μυστική τελετή του Σεπτεμβρίου το ζευγάρι ένωσε για πάντα τις ζωές του, με την ηθοποιό να επιβεβαιώνει τη σχέση τους τον Ιούνιο με μία ανάρτηση στο Instagram.

Lena Dunham

Christina Ricci - Mark Hampton

Ύστερα από το πολύκροτο διαζύγιό της και δύο μήνες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της από τον νέο της σύντροφο και hairstylist, η ηθοποιός ανακοίνωσε στον λογαριασμό της στο Instagram πως το ζευγάρι παντρεύτηκε.

Christina Ricci

Roger Waters - Kamilah Chavis

Ο 78χρονος μουσικός και μέλος των Pink Floyd παντρεύτηκε τον περασμένο Οκτώβριο τη 43χρονη Chavis, την οποία είχε γνωρίσει όταν τον μετέφερε ως οδηγός σε μία από τις συναυλίες του. 4 χρόνια μετά το ζευγάρι αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Paris Hilton - Carter Reum

Μετά από μία ρομαντική πρόταση γάμου και έναν χρόνο σχέσης, το ζευγάρι πήρε την απόφαση να παντρευτεί με δόξα και τιμή και ένα τριήμερο γλέντι, με καλεσμένους τους πιο διάσημους A-listers.

Loading...

Kitty Spencer - Michael Lewis

Η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana παντρεύτηκε τον 62χρονο σύντροφό της στη Ρώμη, με ένα εντυπωσιακό Dolce & Gabbana νυφικό. Το δυσάρεστο ήταν πως ο πατέρας της, με τον οποίο όπως φαίνεται δεν έχει καλές σχέσεις, δεν παραβρέθηκε στον γάμο της.

Loading...

Anna Faris - Michael Barrett

Η ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Chris Pratt, αποκάλυψε στο podcast που διατηρεί πως παντρεύτηκε τον αρραβωνιαστικό της, Michael Barrett σε ένα δημαρχείο στην Ουάσινγκτον, χωρίς να το πάρει κανείς είδηση.

Anna Faris

Lily Collins - Charlie McDowell

Η Lily Collins παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα τον περασμένο Σεπτέμβριο τον αρραβωνιαστικό της, αναρτώντας η ίδια την πρώτη φωτογραφία του γάμου τους στα social media.

Loading...

Freida Pinto - Cory Tran

Με τον κορονοϊό να τους χαλάει τα σχέδια για τον ανοιχτό Indian γάμο που είχαν κατά νου, το ζευγάρι αποφάσισε να "κλεφτεί" κατά τη διάρκεια της καραντίνας, χωρίς να το δημοσιοποιήσουν, αλλά και χωρίς να το κρύψουν, αφού στους κοντινούς τους το είχαν ανακοινώσει.

Loading...

Ivy Getty - Tobias Engel

Με νυφικό John Galliano, τελετάρχη τη Nancy Pelosi και κουμπάρα την Anya-Taylor Joy καταλαβαίνεις πως ο γάμος αυτός δεν είναι τυχαίος. Η κληρονόμος του μεγιστάνα J.Paul Getty πατρεύτηκε τον φωτογράφο αγαπημένο της σε μία τελετή που άφησε πολλούς με το στόμα ανοιχτό σε ό,τι αφορά την αισθητική του.

Loading...

Meadow Walker - Louis Thornton-Allan

Η κόρη του Paul Walker αποφάσισε να παντρευτεί τον σύντροφό της σε μία ιδιωτική τελετή, με τον Vin Diesel να τη συνοδεύει προς το μέλλοντα σύζυγό της κατά τη διάρκεια του τελετουργικού αντί του αδικοχαμένου πατέρα της.

Loading...

Jennifer Gates - Nayel Nassar

Η κόρη του δισεκατομμυριούχου Bill Gates και της Melinda French παντρεύτηκε τον σύντροφό της σε μία ρομαντική τελετή στο κτήμα της στη Νέα Υόρκη, που κόστισε τουλάχιστον 2 εκατομμύρια δολάρια.

Loading...

Malala Yousafzai - Asser Malik

Η νεότερη βραβευμένη γυναίκα με Νόμπελ Ειρήνης και ο μάνατζερ της πακιστανικής επιτροπής κρίκετ, αποφάσισαν να παντρευτούν τον Νοέμβριο, με τη Yousafzai να μοιράζεται τα ευχάριστα με τους followers της.

Loading...

James Middleton - Alizee Thevenet

Ο αδερφός της δούκισσας του Cambridge παντρεύτηκε την σύντροφό του στη Ν. Γαλλία, αφού είχαν αναβάλει ήδη μία φορά τον γάμο τους λόγω κορονοϊού, δεδομένου ότι είχαν πάρει την απόφαση να παντρευτούν το 2019.

Loading...

Boris Johnson - Carrie Symonds

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου παντρεύτηκε με την Carrie Symonds υπό άκρα μυστικότητα τον Μάιο και αφού είχαν καλωσορίσει το πρώτο τους παιδί, με τη νύφη να φοράει νυφικό Costarellos.

Alexandre Arnault - Géraldine Guyot

Ο δεύτερος μεγαλύτερος γιος του μεγιστάνα, Bernard Arnault παντρεύτηκε τη σχεδιάστρια κοσμημάτων σε μία τελετή στο Παρίσι ενώπιον στενών συγγενών και φίλων.

Loading...

Emma Bunton - Jade Jones

Η Baby Spice των Spice Girls μετά από 21 χρόνια σχέσης και δύο παιδιά αποφάσισε να παντρευτεί το καλοκαίρι τον Jade Jones, σε μία πολύ προσωπική τελετή.

Loading...

Jasmine Tookes - Juan David Borrero

Με μία τελετή που θύμιζε βασιλικό γάμο - βλ. το Zuhair Murad νυφικό της-, το πρώην μοντέλο της Victoria's Secret και ο διευθυντής διεθνών αγορών της Snapchat είπαν το "ναι" στην πρωτεύουσα του Εκουαδόρ, παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν λόγω κορονοϊόύ.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ