Follow us

Celebrity News | Η στήριξη του Νίκου Χατζηνικολάου στον Αντώνη Κανάκη & η πρώτη αντίδραση του Good Job Nicky μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για τη Eurovision

Ο Τάσος Ιορδανίδης αποκαλύπτει για τη γνωριμία με τη σύζυγό του Θάλεια Ματίκα, ο Κρατερός Κατσούλης για το διαζύγιό του από την Κατερίνα Καραβάτου & η Κατερίνα Γερονικολού μιλά για τον Γιώργο Κιμούλη.

MissBloom TEAM
yupiii

Ο Νίκος Χατζηνικολάου στηρίζει τον Αντώνη Κανάκη: "Η αντίδρασή του ήταν άμεση, τίμια και ειλικρινής"

Celebrity News | Η στήριξη του Νίκου Χατζηνικολάου στον Αντώνη Κανάκη & η πρώτη αντίδραση του Good Job Nicky μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για τη Eurovision

Η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου απασχολεί τα τελευταία 24ωρα την επικαιρότητα, ενώ πλέον έχει ανοίξει μία μεγάλη συζήτηση αναφορικά με το εκδηκιτικό πορνό στην Ελλάδα. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 κάλυψε το γεγονός και μετέδωσε την πρόσφατη δήλωση του Αντώνη Κανάκη, σύμφωνα με την οποία το θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου επικοινώνησε με τον παρουσιαστή των "Ράδιο Αρβύλα".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Τάσος Ιορδανίδης αποκαλύπτει για τη γνωριμία με τη σύζυγό του Θάλεια Ματίκα: "Της είπα ότι βγαίνω με άλλη γυναίκα και με κάλεσε να δούμε DVD"

Τασος Ιορδανιδης - Θαλεια Ματίκα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνάντησε τον Τάσο Ιορδανίδη στο πλατό της εκπομπής "The 2night show". Ο δημοφιλής ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στον αγαπημένο παρουσιαστή αναφερόμενος μεταξύ άλλων στη σχέση του με την εκλεκτή της καρδιάς του Θάλεια Ματίκα, αποκαλύπτοντας σημεία της γνωριμίας τους.

Ο ερχομός των παιδιών τους τον οδήγησε στο να επαναπροσδιορίσει πολλά πράγματα: "Πολύ με άλλαξαν τα παιδιά, και για πρακτικούς λογους αλλά και συναισθηματικούς λογους. Όταν άρχισα να συνειδητοποιώ ότι είμαι πατέρας τότε κατάλαβα ότι έχω ευθύνη, μια ευθύνη που μας ξεπερνά Η Θάλεια είναι πολύ ανοιχτή στους γευστικούς ορίζοντες μου έμαθε γεύσεις που δεν γνώριζα".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Κρατερός Κατσούλης: "Γράφτηκαν τέρατα για το διαζύγιό μου από την Κατερίνα Καραβάτου"

Κρατερός Κατσούλης

Ο Κρατερός Κατσούλης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής "The 2night show". Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 κατά την οποία αναφέρθηκε στη σχέση που διατηρεί με την Κατερίνα Καραβάτου μετά το διαζύγιό τους, αλλά στα όσα σχολιάστηκαν μετά από αυτό.

Ο Κρατερός Κατσούλης αρχικά, εμφανίστηκε πιο ανανεωμένος από ποτέ αλλά και με μουστάκι: "Έχω χάσει 15 κιλά από πέρυσι με συνέπεια, με πειθαρχία, με παραβάσεις. Τα έχασα για εμένα. Του μουστάκι ήρθε από τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας "Σμύρνη μου Αγαπημένη", μου αρέσει λέω να το κρατήσω".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η πρώτη αντίδραση του Good Job Nicky μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για τη Eurovision

Superdry x Good Job Nicky | Στη νέα καμπάνια του brand πρωταγωνιστεί ο μουσικός – φαινόμενο και fashion icon της εποχής μας

Με την επιλογή της Amanda Georgiadi Tenfjord από την ΕΡΤ για να μας εκπροσωπήσει στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Τορίνο της Ιταλίας, εκτός έμειναν οι υπόλοιποι τέσσερις υποψήφιοι. Ένας εξ' αυτών ο Good Job Nicky που ήταν και το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει το χρίσμα της εκπροσώπησης της φετινής μας συμμετοχής θέλησε να σχολιάσει το αποτέλεσμα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Κατερίνα Γερονικολού: "Δεν έχουμε κάτι να πούμε με τον Γιώργο Κιμούλη"

Κατερίνα Γερονικολού

Στο "Πρωινό” βρέθηκε η Κατερίνα Γερονικολού και μεταξύ όσων είπαν αναφέρθηκε και στον Γιώργο Κιμούλη και στις αποκαλύψεις που είχε κάνει η ίδια.

Για το αν έχουν βρεθεί μετά τα όσα είχε πει η ίδια, η ηθοποιός ανέφερε: "Όχι, που να τον δω; Στη μεγαλούπολη που ονομάζεται Αθήνα; Δεν έχει τύχει να τον δω. Αλλά δε νομίζω κιόλας ότι έχουμε κάτι να πούμε! Ό,τι ήταν να ειπωθεί, ειπώθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας μας και ολοκληρώθηκε εκεί".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ