Follow us

Μαρίνα Πατούλη | Σε σχέση με τον Βλάσση Χολέβα;

"Νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες βρίσκουν σέξι και θελκτική και όμορφη τη Μαρίνα Πατούλη": Οι δηλώσεις του σχεδιαστή.

MissBloom TEAM
Μαρίνα Πατούλη – Βλάσσης Χολέβας NDP

Φήμες περί νέου ειδυλλίου στην ελληνική showbiz κάνουν εδώ και μερικές ώρες τον γύρο του διαδικτύου και αφορούν δύο γνωστά πρόσωπα. Ο λόγος για την πρόσφατα διαζευγμένη Μαρίνα Πατούλη και τον Βλάσση Χολέβα.

Μαρίνα Πατούλη | Σε σχέση με τον Βλάσση Χολέβα;

Τις εν λόγω φήμες πυροδότησε ο ίδιος ο σχεδιαστής μόδας όταν κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα του Alpha, παραδέχθηκε πως την βρίσκει σέξι. "Νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες βρίσκουν σέξι και θελκτική και όμορφη τη Μαρίνα Πατούλη", είπε χαρακτηριστικά στο Happy Day.

Μαρίνα Πατούλη – Βλάσσης Χολέβας

Στην ίδια κάμερα μίλησε λοιπόν και η Μαρίνα Πατούλη αμέσως μετά τις δηλώσεις αυτές, καλούμενη να τις σχολιάσει. "Ευχαριστώ τον κύριο Χολέβα που με βρίσκει σέξι. Βρισκόμαστε αρκετά συχνά με τον κύριο Χολέβα γιατί ετοιμάζουμε και κάτι επαγγελματικό. Ελεύθερη είμαι και να θεωρηθεί οτιδήποτε για τη μεταξύ μας σχέση δεν είναι ποινικό αδίκημα. Τον θεωρώ έναν από τους πιο ωραίους άντρες της Αθήνας", είπε εκείνη με τη σειρά της.

Μαρίνα Πατούλη – Βλάσσης Χολέβας

Μάλιστα, και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αμέσως μετά την προβολή του ρεπορτάζ, αποκάλυψε ότι όντως λέγεται πως οι δυο τους είναι στην αρχή ενός φλερτ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ