Follow us

Σάσα Σταμάτη | Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος της ζήτησε να αποχωρήσει από το θέατρο

Ο ηθοποιός δεν θα έβγαινε στην σκηνή αν δεν αποχωρούσε από την παράσταση η Σάσα Σταμάτη.

MissBloom TEAM
Σάσα Σταμάτη Βασίλης Χαραλαμπόπουλος NDP

Την παράσταση "Κουρέας της Σεβίλλης" σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Φάνης Μουρατίδης, πήγε να παρακολουθήσει η Σάσα Σταμάτη στο θέατρο "Ακροπόλ". Ωστόσο, τελικά δεν μπόρεσε να την δει- σύμφωνα τουλάχιστον με όσα ακούσαμε το πρωί της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου μέσα από το Πρωινό.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Σάσα Σταμάτη κάθισε σε θέση μπροστινής σειράς, όταν μια ταξιθέτρια της ψιθύρισε διακριτικά "ο κ. Χαραλαμπόπουλος μου είπε να σας πω ότι αν δεν φύγετε, δεν θα παίξει απόψε αν βγει στην σκηνή και σας δει στις θέσεις".

Το ίδιο ρεπορτάζ θέλει τον ηθοποιό να αντιδρά με αυτόν τον τρόπο εξαιτίας της συμπεριφοράς της 40χρονης παρουσιάστριας όταν πριν από μερικές εβδομάδες διέκοψε την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, επειδή δεν της άρεσε το περιεχόμενο της σάτιρας του κωμικού.

Παίρνοντας τον λόγο ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: "Αν έγινε έτσι, είναι σαφές ότι μεγάλη μερίδα ηθοποιών αντέδρασαν με τη λογοκρισία που επιβάλλεται σε μια παράσταση. Άρα υπό αυτή την έννοια ο Βασίλης αντέδρασε. Υποθέτω πως η Σάσα δεν πήγε με πρόσκληση. Γιατί αν πήγαινε με πρόσκληση ενημερώνεται ο επικεφαλής του θεάτρου. Προφανώς δεν πήγε με πρόσκληση. Εγώ τη Σάσα την αγαπάω αλλά και η αντίδραση του Χαραλαμπόπουλου είναι αναμενόμενη".

Με τη Φαίη Σκορδά να προσθέτει: "Δυο πράγματα θέλω να πω. Από την πλευρά του θεάτρου με αφορμή αυτό το θέμα, έχουμε την τοποθέτηση του Χαραλαμπόπουλου και όλης της παράστασης. Είναι μια θέση ότι απαγορεύουμε όποια στάση πάει να αμαυρώσει την έκφραση λόγου. Και από την άλλη πλευρά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι σίγουρα η Σάσα θα έχει στενοχωρηθεί πάρα πολύ. Δεν έχω μιλήσει μαζί της, όμως είναι αναμενόμενο. Δε με εκπλήσσει καθόλου αυτή η στάση μετά από αυτά".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ