Στάθης Παναγιωτόπουλος | Η πρώτη αντίδρασή του στην κάμερα μετά τον σάλο (vid)

"Δεν θέλω να πω τίποτα" είπε το πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Τον Στάθη Παναγιωτόπουλο εντόπισε η κάμερα του Alpha και της εκπομπής T-Live, μετά από όλο τον σάλο που προκλήθηκε γύρω από το όνομά του.

Ειδικότερα, όπως είδαμε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεαφνίδου το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου, ο πρώην συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα, όταν κλήθηκε από τον δημοσιογράφο να κάνει κάποια δήλωση, αρκέστηκε να πει "ουδέν σχόλιο".

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και απομακρύνθηκε από το σημείο. "Δεν θέλω να πω τίποτα”, προσέθεσε. Το σκηνικό έλαβε χώρα δύο φορές, την πρώτη το βράδυ της Τετάρτης και τη δεύτερη το μεσημέρι της Πέμπτης, έξω από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη. Και τις δύο φορές συνοδευόταν από τη σύζυγό του, την οποία παντρεύτηκε πριν από 1,5 μήνα με πολιτικό γάμο στην Αλλόνησο.

Θυμίζουμε ότι εδώ και μερικές ημέρες έχουν προκαλέσει σάλο οι καταγγελίες σε βάρος του από πρώην σύντροφό του. Οι καταγγελίες αφορούν σε δημοσίευση φωτογραφιών και βίντεο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού υλικού, από προσωπικές τους στιγμές με πρωταγωνίστρια την ίδια και χωρίς τη συγκατάθεσή της.