Η μητέρα της αδικοχαμένης Λίνας Κοεμτζή ξεσπά | "Ο Στάθης και ο κάθε Στάθης θα συνεχίσουν να ζουν. Αυτές όμως οι κοπέλες πάντα θα ζουν με ανοιχτές πληγές"

Η υπόθεση της 22χρονης Λίνας Κοεμτζή που συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν από 55 χρόνια.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Λίνα Κοεμτζή τον Νοέμβριο του 2016 ανέβηκε στον 9ο όροφο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, στο οποίο φοιτούσε και έδωσε τέλος στη ζωή της, αφού είχε πέσει θύμα cyber bullying και revenge porn. Με αφορμή την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, οι πληγές της μητέρας της 22χρονης κοπέλας που έχασε τη ζωή της πριν από 5 χρόνια ξύπνησαν, με αποτέλεσμα να μιλήσει στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου σχετικά με το θέμα.

Διάβασε επίσης: Στάθης Παναγιωτόπουλος | Η πρώτη αντίδρασή του στην κάμερα μετά τον σάλο (vid)

Η Σταυρούλα Κοεμτζή, χωρίς να έχει σταματήσει λεπτό να επιμένει πως η κόρη της δεν αυτοκτόνησε, παρά οδήγηθηκε στον θάνατο από την ψυχολογική πίεση που δέχθηκε από άτομα που την απειλούσαν ότι θα δημοσίευαν γυμνές της φωτογραφίες, κατέθεσε την άποψή της για το θέμα που τελευταία συγκλόνισε το πανελλήνιο. "Δεν τιμωρήθηκαν οι άνθρωποι που οδήγησαν την κόρη μου στον θάνατο και θέλω να τονίσω ότι δεν αυτοκτόνησε, την σκότωσαν. Την εκβίασαν με φωτογραφίες και βίντεο κάποιοι άρρωστοι, κάποια παράσιτα του ίντερνετ και της κοινωνίας για να ικανοποιήσουν καθετί άρρωστο που είχαν στο μυαλό τους. Και φτάσαμε εκεί που φτάσαμε", είπε στην αρχή η μητέρα της άτυχης κοπέλας.

Στη συνέχεια αναρωτήθηκε πού βρίσκεται η πολιτεία σε τέτοια ζητήματα, επεσημαίνοντας, "Τι έχει κάνει η Πολιτεία γι’ αυτό; Η Λίνα δεν αυτοκτόνησε, τη σκότωσαν. Κανείς δεν έχει κάνει τίποτα. Ο Στάθης και ο κάθε Στάθης θα συνεχίσουν να ζουν. Αυτές όμως οι κοπέλες πάντα θα ζουν με ανοιχτές πληγές. Όπως η Λίνα μου", δήλωσε η μητέρα.

Δυστυχώς, η Λίνα Κοεμτζή δεν κατάφερε να κάνει αυτό που η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, κατόρθωσε, κατηγορώντας τον παρουσιαστή, επιθυμώντας να αποδοθει δικαιοσύνη και ξεσκεπάζοντας το πραγματικό του πρόσωπο.

Για όσους δε θυμούνται, η ιστορία της Λίνας Κοεμτζή ξεκίνησε όταν η ίδια είχε ποζάρει ημίγυμνη για έναν φίλο της φωτογράφο στα Γιαννιτσά, ο οποίος την είχε διαβεβαιώσει πως δεν θα διέρρεαν οι λήψεις της. Αντίθετα, λίγο καιρό αργότερα οι φωτογραφίες είχαν κυκλοφορήσει και η Λίνα είχε πέσει θύμα εκβιασμών, χλευασμού και δημοσίου διασυρμού. Έναν χρόνο πριν από το τραγικό τέλος, η κοπέλα δεχόταν απειλές από άτομα του Πανεπιστημίου της, όμως αντί να αποτανθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μίλησε παρά μόνο στην οικογένεια και τους γονείς της.

Δυστυχώς, η οικογένεια δεν κατάφερε να αποφύγει το μοιραίο, με την κοπέλα να δίνει τέλος στη ζωή της λίγο αργότερα. Η έρευνα της αστυνομίας έφτασε σε τρία άτομα, τα οποία φαινόταν πως είχαν διαπράξει παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Πιο συγκεκριμένα, οι δυο αθωώθηκαν, ενώ ο φωτογράφος καταδικάστηκε σε 120 μέρες κοινωνικής εργασίας.

Ύστερα από αυτό, η δικογραφία αρχειοθετήθηκε, καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως δεν προέκυπτε εγκληματική ενέργεια. Παρ'όλ'αυτά, όπως δήλωσε πολύ αληθινά η μητέρα της άτυχης κοπέλας, η Λίνα Κοεμτζή δε δικαιώθηκε ποτέ, κάτι που μέχρι σήμερα αποτελεί αγκάθι στην οικογένειά της.