Follow us

Μαντώ | ''Αρρώστησα από τις εξαντλητικές δίαιτες''

Η Μαντώ μίλησε, μεταξύ άλλων, για την κριτική που άκουγε συνέχεια για το σώμα της.

Μαντώ | ''Αρρώστησα από τις εξαντλητικές δίαιτες'' NDP

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια Μαντώ ήταν καλεσμένη το απόγευμα της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου στην εκπομπή ''Στούντιο 4'', όπου και παραχώρησε μία εξομολογητική συνέντευξη.

Η Μαντώ μίλησε, μεταξύ άλλων, για την κριτική που άκουγε συνέχεια για το σώμα της, όπως επίσης και για το body shaming που επικρατούσε την εποχή που τραγουδούσε. Η ίδια ανέφερε πως έπρεπε να προσέχει πάρα πολύ το σώμα της, ενώ έφτασε σε σημείο να αρρωστήσει από τις δίαιτες που υποχρεούταν να κάνει.

''Υπήρχε body shaming τότε. Και τρία κιλά πάνω να ήσουνα σου έλεγαν να χάσεις δέκα στη δουλειά. Ήταν τραγικό γιατί κάποια κοπέλα όπως εγώ που ήμουν μια κοπέλα με καμπύλες και η φυσιολογική μου κατάσταση ήταν να μην είμαι αδύνατη γιατί αρρωσταίνω, πήγα κόντρα στη φύση μου και να γίνω κόκαλο'', είπε αρχικά η Μαντώ.

Η τραγουδίστρια συνέχισε: ''Έτρωγα 3 μπουκιές και αυτό ήταν. Αρρώστησα. Είχα νοσηλευτεί, είχα αναιμία, θυρεοειδή. Δεν έπρεπε να το κάνω. Δεν ήμουν ποτέ η τραγουδίστρια που ήθελα να τραγουδάω και να κοιτάνε τα πόδια μου. Αλλά μπήκα στη διαδικασία για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω. Τις εποχές που είχα περισσότερα κιλά είχα μεγαλύτερη επιτυχία. Όποτε αδυνάτιζα πολύ δεν ήμουν τόσο δημοφιλής''.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ