Baby Boom | Οι διάσημες που έγιναν μαμάδες μέσα στο 2021

Το 2021 ήταν πλημμυρισμένο από νέες αφίξεις.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Παρά τη δύσκολη εποχή του κορονοϊού, πολλές ήταν οι διάσημες γυναίκες σε Ελλάδα και εξωτερικό που αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους. Χωρίς να γνωρίζουμε αν ο εγκλεισμός έκανε τη δουλειά του, σίγουρα αρκετές από τις νέες μαμάδες που γέννησαν μέσα στο 2021 είχαν απ'ό,τι φαίνεται την ίδια σκέψη.

Scarlett Johansson

Η χολιγουντιανή σταρ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Colin Jost, τον περασμένο Αύγουστο, και πιο συγκεκριμένα, ένα υγιέστατο αγοράκι, ονόματι Cosmo. Η Johansson έχει ακόμη μία κόρη, την 7χρονη Rose Dorothy που είχε αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο της.

Freida Pinto

Η ηθοποιός ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τον περασμένο Νοέμβριο πως έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον Rumy-Ray, με τον σύζυγό της, Cory Tran.

Carrie Johnson

Η σύζυγος του πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου, Boris Johnson, γέννησε το δεύτερο παιδί τους, ενα κοριτσάκι λίγο πριν ο χρόνος φτάσει στο τέλος του. Για τον Jonhson, πιθανολογείται πως είναι το 8ο παιδί του, ενώ για τη σύζυγό του είναι το δεύτερο.

Christina Ricci

Αφού πήρε διαζύγιο από τον πρώτο της σύζυγο, η Ricci προχώρησε σε σχέση με τον κομμωτή Mark Hampton, τον οποίο σχεδόν αμέσως παντρεύτηκε και απέκτησε ένα παιδί, την Cleo. Η ηθοποιός έχει ακόμα έναν γιο, τον 7χρονο Freddie από τον γάμο της με τον James Heerdegen.

Emily Didonato

Τον Νοέμβριο το μοντέλο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι, το οποίο όπως μας ενημέρωσε η ευτυχισμένη μαμά, χαίρει άκρας υγείας.

Brenda Song

Η ηθοποιός καλωσόρισε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον Dakota, με τον Macaulay Culkin, με τον οποίο βρίσκεται σε σχέση από το 2017.

Bee Shaffer

Η κόρη της σιδηράς κυρίας της μόδας, Anna Wintour, γέννησε τον Οκτώβριο το πρώτο της παιδί, το οποίο απέκτησε με τον σύζυγό της, Francesco Carrozzini. Και το όνομα αυτού, Oliver.

Jamie Chung

Double Trouble για τη Jamie Chung και τον Bryan Greenberg, οι οποίοι καλωσόρισαν τον Οκτώβριο υπό άκρα μυστικότητα τα δίδυμα παιδιά τους.

Πριγκίπισσα Βεατρίκη

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ καλωσόρισε το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Edoardo Mapelli Mozzi, με τον οποίο παντρεύτηκε εν μέσω κορονοϊού το καλοκαίρι του 2020. Η πριγκίπισσα Βεατρίκη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι που έλαβε το όνομα Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi, προς τιμήν της γιαγιάς της.

Meghan Markle

Η δούκισσα του Sussex καλωσόρισε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον πρίγκιπα Harry, τον Ιούνιο, και ειδικότερα, μία κόρη, τη μικρή Lilibet Diana, η οποία πήρε τα ονόματά της από τη βασίλισσα Ελισάβετ και τη μητέρα του δούκα του Sussex, πριγκίπισσα Diana.

Jennifer Love Hewitt

Η ηθοποιός έγινε μαμά για τρίτη φορά, καλωσορίζοντας με τον σύζυγό της, Brian Hallisay, τον Aidan στις 9 Σεπτεμβρίου. Το ζευγάρι έχει ακόμα δύο παιδιά, την 7χρονη Autumn και τον 6χρονο Atticus.

Alicia Vikander

Χωρίς να γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία της γέννησης του παιδιού της με τον Michael Fassbender, καθώς όλα συνέβησαν υπό άκρα μυστικότητα, η ηθοποιός έγινε μαμά και το ανακοίνωσε κατόπιν εορτής.

Cardi B

Η ράπερ έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, στις 4 Σεπτεμβρίου, έχοντας τον σύζυγό της, OffSet στο πλευρό της. Το ζευγάρι έχει ακόμα μία κόρη, την 3 ετών Kulture.

Leigh Anne Pinnock

Η τραγουδίστρια των Little Mix έγινε μαμά τον περασμένο Αύγουστο, φέρνοντας στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της.

Perrie Edwards

Η Pinnock δεν ήταν η μόνη του γκρουπ που έγινε μαμά, αφού η φίλη της και συνάδελφός της, γέννησε και εκείνη λίγες ημέρες αργότερα. Αυτό κι αν ήταν συγχρονισμός.

Kirsten Dunst

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, τον James Robert τον Ιούνιο και το επιβεβαίωσε τον Σεπτέμβριο. Με την ίδια λογική, η ηθοποιός είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της με μία φωτογράφιση στο περιοδικό W τον περασμένο Απρίλιο, όπου βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Η ίδια και ο σύζυγός της και ηθοποιός Jesse Plemons έχουν αποκτήσει έναν γιο ακόμη, τον 3 ετών Ennis.

Halsey

Με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία από το μαιευτήριο, η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τη γέννηση του γιου της, Ender, που συνέβη στις 14 Ιουλίου.

Martha Hunt

Το μοντέλο αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι γέννησε την κόρη της, Emery, στις 6 Νοεμβρίου. Λίγους μήνες νωρίτερα είχε μοιραστεί και πάλι την είδηση της εγκυμοσύνης της.

Amber Heard

Μετά το πολύκροτο διαζύγιο από τον Johnny Depp, η ηθοποιός εγκαινίασε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, καλωσορίζοντας τον Ιούλιο μέσω παρένθετης μητέρας, την κόρη της, Oonagh.

Natalie Dormer

Η ηθοποιός του Game of Thrones καλωσόρισε την κόρη της εν μέσω lockdown τον περασμένο Ιανουάριο, επιβεβαιώνοντας το γεγονός τον περασμένο Απρίλιο.

Hilary Duff

Η ηθοποιός γέννησε το τρίτο της παιδί τον περασμένο Μάρτιο στο σπίτι, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της και τον μεγαλύτερο γιο της. Η μικρή ονομάστηκε Mae και με το που γεννήθηκε οι γονείς της ήθελαν να απαθανατίσουν τη στιγμή, μαζί με τα άλλα δύο παιδιά τους. Η Duff έχει αποκτήσει ακόμα μία κόρη με τον σύζυγό της, Matthew Koma, ενώ ο μεγαλύτερος γιος της είναι από τον πρώτο της γάμο.

Zara Tindall

Η μεγαλύτερη εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ καλωσόρισε με τον σύζυγό της, Mike Tindall, το τρίτο τους παιδί, τον Lucas που βρίσκεται στην 24η θέση διαδοχής για τον βασιλικό θρόνο της Αγγλίας.

Pippa Middleton

Η αδερφή της δούκισσας του Cambridge γέννησε το δεύτερο παιδί της τον περασμένο Μάρτιο στο νοσοκομείο St. Mary όπου και η Kate Middleton έχει φέρει στον κόσμο τα 3 παιδιά της. Η μικρή Grace Elizabeth Jane, της οποίας το μεσαίο όνομα τη συνδέει με τη θεία της, αφού και η Kate Middleton έχει το όνομα Elizabeth ως μεσαίο, ήρθε 2 χρόνια μετά τον αδερφό της, Arthur.

Karlie Kloss

Το μοντέλο έφερε στον κόσμο τον Levi Joseph τον Μάρτιο, δύο χρόνια αφού η Kloss είχε πει το "ναι" στον σύζυγό της, Joshua Kushner.

Rose Leslie

Η ηθοποιός του Game Thrones καλωσόρισε με τον σύζυγό της και συμπρωταγωνιστή της, Kit Harington το πρώτο τους παιδί τον Φεβρουάριο, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Πριγκίπισσα Ευγενία

Η αδερφή της πριγκίπισσας Βεατρίκης και εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ έφερε στον κόσμο τον Φεβρουάριο, το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Jack Brooksbank, τον μικρό August, μοιράζοντας με τους followers της στο Instagram την πρώτη του φωτογραφία.

Kelly Rowland

Η τραγουδίστρια γέννησε το δεύτερο παιδί της τον Ιανουάριο, έχοντας σε zoom call την οικογένειά της. Η Rowland έχει αποκτήσει ακόμα έναν γιο με τον σύζυγό της, τον 7χρονο Titan.

Gal Gadot

Η κινηματογραφική Wonder Woman έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, τον περασμένο Ιούνιο, αναρτώντας μία τρυφερή φωτογραφία με όλη την οικογένειά της.

Emmy Rossum

Η ηθοποιός με μία συγκινητική ανάρτηση αποκάλυψε πως έγινε για πρώτη φορά μαμά, τον περασμένο Μάιο. Η Rossum έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Karolina Kurkova

Τον περασμένο Μάιο η Karolina Kurkova γέννησε το τρίτο της παιδί, τη μικρή Luna. Το μοντέλο έχει αποκτήσει ακόμα άλλους δύο γιους με τον σύζυγό της, Archie Dury.

Ellie Goulding

Ο σύζυγός της, Caspar Jopling, ανακοίνωσε τα ευχάριστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τον Μάιο, αποκαλύπτοντας πως μητέρα και μωρό χαίρουν άκρας υγείας.

Marie Kondo

Για τρίτη φορά μαμά έγινε η expert της τακτοποίησης, η οποία έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι. Η Marie Kondo έχει ακόμα άλλα 2 παιδιά, τις Satsuki και Miko.

Emma Stone

Υπό άκρα μυστικότητα, η ηθοποιός έφερε τον περασμένο Μάρτιο στον κόσμο το μωρό της, χωρίς μέχρι τότε να είχε δηλώσει δημόσια ότι είναι έγκυος. Παπαρατσικές φωτογραφίες είχαν κυκλοφορήσει με την ίδια να φαίνεται πως έχει φουσκωμένη κοιλιά, όμως δεν ήταν σίγουρο πως οι λήψεις δεν ήταν προϊόν φωτομοντάζ.

Dasha Zhukova

Η σύζυγος του Σταύρου Νιάρχου γέννησε τον Μάρτιο το πρώτο τους παιδί, που ονομάστηκε Φίλιππος, προς τιμήν του πατέρα του κληρονόμου. Η Zhukova έχει ακόμη δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της με τον Roman Abramovic.

Emily Ratajkowski

Αν και η ίδια είχε δηλώσει πως δεν θα μεγαλώσει το παιδί της με τα συμβατικά φύλα, εν τέλει τον Μάρτιο ανακοίνωσε τη γέννηση του γιου της, Sylvester Apollo, τον οποίο αργότερα αποκαλούσε ως το πανέμορφι αγόρι της.

Hilaria Baldwin

Πέντε μήνες μετά τη γέννηση του 5ου παιδιού της, Edo, η Hilaria και ο Alec Baldwin καλωσόρισαν τη Lucia τον Μάρτιο, η οποία γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μέχρι τώρα 6 παιδιά, ενώ ο Alec Baldwin έχει ακόμη μία κόρη, την 26χρονη Ireland από τον γάμο του με την Kim Basinger.

Mandy Moore

H Mandy Moore έφερε το πρώτο της παιδί, τον Gus τον περασμένο Φεβρουάριο, ολοκληρώνοντας την ευτυχία τους με τον σύζυγό της. "Ήμασταν προετοιμασμένοι να ερωτευτούμε με όλους τους νέους τρόπους, αλλά αυτό είναι πέρα από οτιδήποτε μπορουσαμε να φανταστούμε", είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Elsa Hosk

Το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι, έφερε στον κόσμο η Elsa Hosk τον Φεβρουάριο. Το διάσημο μοντέλο έκανε γνωστή την είδηση με μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία φωτογραφήθηκε μαζί με τον σύντροφό της, και πατέρα της κόρη της Tom Daly, και το νεογέννητο μωρό τους.

Meghan Trainor

Ο γιος της Riley γεννήθηκε τον Φεβρουάριο λίγες ημέρες πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με την τραγουδίστρια να δηλώνει πλήρως ερωτευμένη με τον γιο της.

Chiara Ferragni

Η influencer και επιχειρηματίας έφερε τον κόσμο το δεύτερο παιδί της, την κόρη της, Vittoria. Η Ferragni έχει αποκτήσει ακόμα ένα γιο με τον σύζυγό της, Fedez, τον 3 ετών Leo.

Μαρία Ηλιάκη

Η παρουσιάστρια γέννησε το πρώτο της παιδί τον περασμένο Μάιο, στη Ζυρίχη, στον τόπο εργασίας του συντρόφου της.

Χριστίνα Μπόμπα

Με μία τρυφερή ανακοίνωση, ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε τον ερχομό των Φιλίππα και Αριάνα, που με τόση αγάπη γέμισαν την οικογένειά τους. Λίγες ημέρες μετά τη γέννησή τους και η Χριστίνα Μπόμπα είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη τους φωτογραφία.

Αθηνά Οικονομάκου

Στις 9 Ιουνίου, η ηθοποιός γέννησε το δεύτερο παιδί της, τη μικρή Σιέννα, ολοκληρώνοντας την ευτυχία της οικογένειάς της. Η Αθηνά Οικονομάκου έχει αποκτήσει ακόμα έναν γιο με τον σύζυγό της, τον Μάξιμο.

Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ

Η σύζυγος του Άκη Πετρετζίκη καλωσόρισε με τον γνωστό σεφ τον μικρό Αχιλλέα, τον Ιούλιο και λίγους μήνες αργότερα το ζευγάρι πραγματοποιήσε τον γάμο και τη βάπτιση του γιου τους.

Κωνσταντίνα Κομμάτα

" Καλώς μας ήρθες ψυχή μας!!! Ευχαριστώ τον άντρα μου που ήταν και είναι συνεχώς στο πλευρό μου", είχε γράψει η ηθοποιός ανακοινώνοντας τη γέννηση του παιδιού της με τον Γιώργο Σαμαρά.

Όλγα Φαρμάκη

Η Όλγα Φαρμάκη και ο σύντροφός της Σταύρος Μαντόπουλος έγιναν γονείς για πρώτη φορά, καλωσορίζοντας στην οικογένειά τους στις αρχές του χρόνου ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Νάντια Μπουλέ

Με το καλοκαίρι τους να γεμίσει με όμορφα συναισθήματα, η παρουσιάστρια και ηθοποιός και ο σύντροφός της, Γιώργος Ισαάκ καλωσόρισαν τον Ιούλιο την κόρη τους.

Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης επισφράγισαν την ευτυχία τους, φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι που θα πάρει το όνομα, Βύρωνας.